• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.5 Ay Oldu

onder1

Üye
Evet Arkadaşlar Body başlayalı 1.5 ay oldu boy 1.83 kile 68

gögüs kol ve karın kası çalışıyorum 1.5 ay içinde iyi mesafe katletmişmiyim sormak istedim
1 aydır protein tozu kullanıyorum

herkezin yorumunu bekliyorum

Eklentiler

• IMG0352A.jpg
    IMG0352A.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 462
  • IMG0358A.jpg
    IMG0358A.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 461
  • IMG0359A.jpg
    IMG0359A.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 448
1,5 Ayda Ne Gelişim Göstermeyi Bekliyorsun Ki? Acele Etme Bi 6 Ay Çalış Öyle Yorum Al ;)

bro önemli olan resimleri siteye kaydetmiş olmam zati makinadan sildim suan pc dende sildim 3 ay sonra ilk halim son halim diye kıyaslama yapıcam

Bu iş bölük pörçük yapılmaz...
Nedense forumun bu bölümünde paylaşılan tüm fotolar ''2 aylık gelişimim'' ''2.5 aylık gelişimim'' şeklinde bence bu yanlış bir paylaşım ;
bu işi yapacaksan adam gibi en az 6 ay yemeğiyle , salonunda yaptığın antremanıyla ,gerekirse takviyesiyle düzenli bir şekilde ve hayatına adapte ederek düzgün bir şekilde yapacaksın , gerisine bodyci demem şahsen ben...

bende anlamıyorum 1 aylık gelişmini koyan tipleri yap 1 sene 2 sene sonra gel buraya at bizde yorum yapalım 1.5 aylık gelişmeni napalım biz. gereksiz yere forum işgalinden başka birşey degil benim kanaatimce.
Saygılar..

1.5 aylık çalışma herhangi bir sonuç vermez calışmaya devam :)

Back
Yukarı