• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.5 aylık çalışmam(yardım)

Arkadaşlar fitness a başlayalı 1.5 ay kadar oldu . Azimle çalışıyorum. Bu resimi koymaktaki amacım nerelerim eksik nerelere daha fazla yüklenmem lazım ? Bilgili arkadaslar yardım ederlerse sevinirim . Kolay gelsin.

7jv9k.jpg

Neye yorum yapalım ? Kusura bakma kırıcı olucak ama olmuş bir yer yokki eksikleri söyleyelim.
1,5 ayda gelişim kaydedemezsin ne yazıkki, en az bir 6 ay antrenman yapmalısınki eksiğin ne yapman gereken ne yorumlayabilelim.

Acikcasi belirli bir spor gecmisi olmayip vucut gelistirme sporuna baslamis birinin birkac aylik calisma sonrasi eksik yonlerim neler/hangi bolgeleri daha cok calismaliyim yaklasimini dogru bulmuyorum. En az 6-8 aylik hatta 1 yillik bir calisma ile vucut bir altyapi kazanacak bu surecte eksiklikler, az gelismis bolgeler ortaya cikacak sonrasinda bu zayifliklara daha cok ilgi gosterilebilinir.

Back
Yukarı