1.5 sene fitness...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar abilerim varsa ablalarım ve kardeşlerim... Ben yaklaşık olarak belirli aralar vererek 1.5 senedir fitness yapıyorum ve ilk başladığımda çok aşırı bir şekilde yağlıydım şu an o yağdan kurtuldum inceldim fakat kas yapamıyorum olmuyor sürekli dalga konusu oldum 1.5 senedir boşa gidiyorsun senden bi şey olmaz bana önerebileceğiniz bir şey var Mıdır acaba yardımcı olursanız çok minnettar olurum. İkinci bir husus da benim bacaklarım kalın ben incelmesini istiyorum ağır kilolarla az tekrar yapıyorum ama incelme yerine hacimleniyor bunun için de yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Beslenmem de kendimce iyi yani kahvaltı da 2 yumurta 1 bardak süt içiyorum öğlen ekmek arası salam vs akşam da çok sağlam protein ve karbonhidrat alıyorum idmandan sonra
Çok iyi değil aslında beslenmen kahvaltıdaen en az 3-4 yumurta beyazı yanında lor vs ye gün için 250-300 grlık porsiyonlarla 700 gr tavuk ve yanında bulgur pilavını ye + durumun varsa protein tozu ve amino asit al

Çok iyi değil aslında beslenmen kahvaltıdaen en az 3-4 yumurta beyazı yanında lor vs ye gün için 250-300 grlık porsiyonlarla 700 gr tavuk ve yanında bulgur pilavını ye + durumun varsa protein tozu ve amino asit al
Toz ve aminoasiti düşünüyorum almayı bi de tavuk,lor vs bunlardan akşam bolca alıyorum ama yani ne bileyim artık ümitsizliğe kapıldım artık bu sporu bırakmayı düşünüyorum çünkü gelişme alamıyorum ve ilgin alakan için teşekkür ederim.

Toz ve aminoasiti düşünüyorum almayı bi de tavuk,lor vs bunlardan akşam bolca alıyorum ama yani ne bileyim artık ümitsizliğe kapıldım artık bu sporu bırakmayı düşünüyorum çünkü gelişme alamıyorum ve ilgin alakan için teşekkür ederim.
Bırakmayı her düşündüğünde neden başladığını hatırla ;)

Çok yağlıysan başladığında endomorfsundur,endomorfların diğer özelliği ise en kolay kas koyan vücut tipinde olmalarıdır,
Buda demektir ki ya sporunda bi sıkıntı var yada beslenmende

Çok yağlıysan başladığında endomorfsundur,endomorfların diğer özelliği ise en kolay kas koyan vücut tipinde olmalarıdır,
Buda demektir ki ya sporunda bi sıkıntı var yada beslenmende
Abi elimden geldigince agir calisiyoeum yoruyorum kendimi ama nafile ya olmuyor bana birisi demisti ki 1 ogun bile yesen az da olsa yaramasi lazim[DOUBLEPOST=1462049436][/DOUBLEPOST]
Bırakmayı her düşündüğünde neden başladığını hatırla ;)
Guzel sozmus :)

Before after fotoğrafın varmı? Belki sen farketmiyosundur gelişimi,gelişimi en iyi fotoğraflar anlatır varsa koy ona göre yorum yapıyım (:

Beslenmen yetersiz .. Ne kadar ağır idman yapsan bile beslenmen yetersiz .. Beslenmenizi tekrar düzenleyin akşamdan hazırlayıp saklama kaplarına koyun yanınızda götürün öğünlerinizi . Sabahları 4-5/1veya 2 tam gerisi beyaz şeklinde yumurta yulaf ezmesi vs tüketmeye öğlenleri antreman öncesi sonrası pirinç bulgur veya kepekli makarna yanına porsiyon başına 150-200 gr tavuk-et veya öğlenleri salam yerine ton balıklı sandviç vs vs düzenleyin ..

Before after fotoğrafın varmı? Belki sen farketmiyosundur gelişimi,gelişimi en iyi fotoğraflar anlatır varsa koy ona göre yorum yapıyım :)
Silindi fotoğraflarım abi ya vardı da gitti hepsi cm olarak ölçüyorum abi hep anlarım öyle olsa tek gelişmem zayıflamak oldu sıkılaştım inceldim ama aynı kilodayım hala Nasıl oluyor bilmiyorum sanırım 1 yıl içerisinde 10 cm uzadım boya dağılmış ta olabilir[DOUBLEPOST=1462055796][/DOUBLEPOST]
Beslenmen yetersiz .. Ne kadar ağır idman yapsan bile beslenmen yetersiz .. Beslenmenizi tekrar düzenleyin akşamdan hazırlayıp saklama kaplarına koyun yanınızda götürün öğünlerinizi . Sabahları 4-5/1veya 2 tam gerisi beyaz şeklinde yumurta yulaf ezmesi vs tüketmeye öğlenleri antreman öncesi sonrası pirinç bulgur veya kepekli makarna yanına porsiyon başına 150-200 gr tavuk-et veya öğlenleri salam yerine ton balıklı sandviç vs vs düzenleyin ..
Tüm sorun beslenme yani
İlginiz için teşekkür ederim abi peki bu bacaklarım için ne yapmalıyım o kadar ağır kaldırıyorum,ben incelmesini isterken daha da kalınlaşıyor.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı