ozaner
Üye
Eyvallah durmak yok yola devamGayet iyi biraz daha asıl daha guzel olacak. Başaranlardansın Tebrikler
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eyvallah durmak yok yola devamGayet iyi biraz daha asıl daha guzel olacak. Başaranlardansın Tebrikler
Optimum whey kullanıyorum şuan sadece arginin ve xtend de vardi ama bittilerhangi süplementleri kullanıyorsun ?
Disarda 700-800 lira fiyat çektiler bizim akraba dövmeci o yaptiDövmede guzelmis bro, nerede ne kadara yaptirdin? sakincasi yoksa soylermisin?
Sağol bro. Kolay gelsin.Disarda 700-800 lira fiyat çektiler bizim akraba dövmeci o yapti
Okumadın sanıyorum bulktan cıkalı 1 ay oldu yagli olmam normal değil mi ?Aslında kollar ve göğüslerde bir gelişim var duruyor fakat yağ oranı alt karından belli oluyor daha çok çalışmanı ve squat yapmanı öneririm 1,5 yılda iyi sonuç alabilirdin başarılar![]()
sırt ve bacak pozu ekleyebilirsen daha iyi yorum alırsın sadece önden bakarak yorum yapmak biraz saglıksız olur senden poz bekliyorum iyi calısmalar.
Eyvallah sağol şuan daha iyi surundayim kilo 78 e kadar düştü dirty bulk yaptigim için biraz zaman aliyor definasyon tekrar sağolBence yaşına göre gayet iyisin biraz daha define olman gerekiyor sırt bölgen gayet iyi bence gögüs ve karın bölgesine biraz agırlık vermeli ve yağ oranını biraz düşürmelisin daha sonra temiz beslenerek hacim almaya devam edebilirsin, iyi çalışmalar.
Zaten yaş genç birakmqk gibi bi dusuncem hiç olmadi herşeyden başta gönülden bagliyim bu spora zamanla daha iyisi olur inşallah sagolasinSporu yapmışsın ve bu sana kazanç olarak geri dönmüş bu bakımdan tebrikler. Bunca zaman sonra sana artı olarak tecrübe de kazandırmıştır. Daha üst seviye için kolları sıvamalısın bence.
Kolay gelsin.