• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1,5 yıl sonunda

yaş 19
body fat(vücut yağı) 7.8%
kilo 78
boy 1.79
eleştirileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim:)

l
Vücut yağını nasıl ölçtüğünü öğrenebilir miyim???

ekiskalibur dedi:
yaş 19
body fat(vücut yağı) 7.8%
kilo 78
boy 1.79
eleştirileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim:)

l
Vücut yağını nasıl ölçtüğünü öğrenebilir miyim???

Vucut yağını kendisi olcmuyor tabi elinde aleti yoksa, bazı eczanelerde olcturebilirsin, bazı kosu bantlarında da boyle bir fonksiyon var...

slm

edit balta 4 msj yazmışsın hepside senin gibi balta kusura bakma insanları aşağılamışsın bak aşağılanmak nasıl bir duygu tatmanı istedim balta bannedi çoktan hakettin son uyarı buradaki tüm üyelerin affına sığınıyorum üslüp için ama arada böyle baltalar çıkıyor

Re: slm

balta dedi:
yahu öle bi poz mu garip garip pozlar veriosnuz ayıp ayıp vermeyi bilmiosan hc verme rezilde olma arkadasım 1.5 senede bu kadar vucut vucut deil bu somalideki adamlara benziosun hc calısmıs gbi deil.!! :lol:

Yönetimden bi uyarı mesajı almana az kaldı gibi görünüyor :D

bu şekilde aşşalayıcı mesajlar atmayalım lütfen ..

Re: slm

balta dedi:
edit balta 4 msj yazmışsın hepside senin gibi balta kusura bakma insanları aşağılamışsın bak aşağılanmak nasıl bir duygu tatmanı istedim balta bannedi çoktan hakettin son uyarı buradaki tüm üyelerin affına sığınıyorum üslüp için ama arada böyle baltalar çıkıyor

Baltaya süper cevap vermişsin +rep :D

Veyron Yöneticilere uyarida bulundugun icin tskler.

Bu sayede hizli bir sekilde hallolmus oldu. (Her zaman gözümüz acik olmasina ragmen)

Neyse basliga dönelim :)

Bence omuzların çok geride kalmış genişletmelisin karın bölgen gayet iyi ayrıca omuzlarının dar olmasından mı?bilmem ama önden sırtın hiç seçilmiyor vücut dikdörtgen gibi acaba sırt egzersizi yapmıyor musun?

abartmak ıcın soylemıyorum gercekten harıka bır vucut sana sadece yapman gereken bıraz daha ıyı beslenıp antremanını yapmak basarılar

Bu başlık ne kdr yeni ne kdr eski anlayamadım tarih karışıklığından ama o kadar yorum yazılmış ben mi gözden kaçırdım?Kimse arkadaşın kanatlarının olmadığından bahsetmedi mi?
(sırttan bahsedilmiş ama direk kanat demek istiyorum ben)

Bu başlık ne kdr yeni ne kdr eski anlayamadım tarih karışıklığından ama o kadar yorum yazılmış ben mi gözden kaçırdım?Kimse arkadaşın kanatlarının olmadığından bahsetmedi mi?
(sırttan bahsedilmiş ama direk kanat demek istiyorum ben)
evet haklsın muscled nerdeyse sofor kanat var.ztn arkadaşımız siteye girmeyi bırakmış sanırım

Bence göğüslerin iyi ben göğüslerimi açmaya çalışıyorum.Kapat diyenler oluyorda bence anlamsız geldi bana.Vücut geliştirme dedin bu zaten

Arkadaş fotolarını geçen sene temmuz ayında koymuş yani bir ay farklada olsa tam bir sene önce. Spora devam ettiğini farz edersek artık 2.5 yıllık sporcu ve siz eski fotoları yorumluyorsunuz. Lütfen cevap yazmadan önce mesaj tarihlerine bakıp mantık süzgecinden geçirelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı