Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
habib dedi:benim bu resimlerde fazlalık görmedim....
boyunu ve kilonu ve ölçülerini yazsan iyi olur
yaw arkadaşım hacimi nie bu kadar önemsiosun öncelikle güce önem vermek gerekmio mu mesela benim bi arkadaş var lisede bodye merak sarmıştı 35 cm olmuştu kolu benim kolum 28.5 tu bilek kısmı da baya bi inceydi ama bilek güreşinde rahatça yeniodum bi arkadaş daha vardı resim ekleyen arkadaşın iriliğine yakındı çok zor yeniodu yani onun için önce güç sonra görüntü olması gerekir die düşünüorum1.85 boy 83 kilo 39,5 kol e irilik nerde.ha desen ki 110 kiloyum kollarda 46-47 belimde kalın o zaman fazlalıkları ver.ama bu halinle fazlan yok eksiğin var (tabi bunu 'hacim olmadan asla' prensibini benimseyen benim gibi birinin yorumu).
yaw arkadaşım hacimi nie bu kadar önemsiosun öncelikle güce önem vermek gerekmio mu mesela benim bi arkadaş var lisede bodye merak sarmıştı 35 cm olmuştu kolu benim kolum 28.5 tu bilek kısmı da baya bi inceydi ama bilek güreşinde rahatça yeniodum bi arkadaş daha vardı resim ekleyen arkadaşın iriliğine yakındı çok zor yeniodu yani onun için önce güç sonra görüntü olması gerekir die düşünüorum