• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.5 yılda bu kadar oldu.. steroid kullanmadım.

kilo al

kilo alırsan daha iyi olur inancındayım. alt yapıyı oluşturmuş gibisin. kollar ince kalmış. başarılar

biceps ve tricepsleri middle head tan güzel ayırmıssın...
trapezusları güzel orantılamıssın,yam omuz baslarında...ve düzgün.
chestlere yüklenmelisin...chestlerin gözükmemesi ve dikkat cekmemesi birazcıkta resimden kaynaklanıyor ama dikkatlice bakıldıgında pek bisey görünmüyor zaten...ilk basta chestlere agırlık vermelisin...
vucut güzel,kaslar parcalı ve define...yagsız olman avantajdır...
fazla yaglanmadan kg almalısın...
minimum yag alarak kas kütlesini yükseltmelisin...
beslenemene agırlık ver...
bol bol protein,karbonhidrat v.s.
supplement kullanmanı tavsiye ederim...
calısma programında da cok kilo az tekrar yapmanı tavsiye ederim...ama abartmadan...

örnek:

10 tekrar da 40 kg---bench press

yerine

8-6- tekrarda 50 kg---bench press yaparsan kas kütleni arttırırsın...

maximum tekrar---8 olmalı
normal tekrar----6 olmalı
minimum tekrar-----4 olmalı...

kolay gelsin basarilar diliyorum

benim bu resimlerde fazlalık görmedim....
boyunu ve kilonu ve ölçülerini yazsan iyi olur

habib dedi:
benim bu resimlerde fazlalık görmedim....
boyunu ve kilonu ve ölçülerini yazsan iyi olur

nasıl yanii...
fazlalık görememissinde...kim görmüs fazlalık...

bu s1ralar salona gidemiyorum ya havalar çok s1cak.. en son ölçüm yapt1ral1da baya oldu.. eylülde ba_l1cam tekrar antremalara o zman yazarm ölçüleri boyum 1.85 kolda 39.5 ti en son...fazlal1m biraz var karn bölgesindeama pek fazla göze batm1o

strongman ın tavsiyelerine bende katılıyorum bencede hacim kazanman lazım boş beslenme yerine
bilinçli beslenme ve çalışma prg önemli diyorum.başarılar.

beyler bende zaten yeterince irilik var ..daha fazla hacimde kötü olur herhalde boyum 1.85 kilomda 83..benim hacim kazanmam yerine fazlal11m1 vermem lazm..

Bakıs acısının onemı burada devreye gırıyor, arkadasımız kendını yeterlı ırılıkte goruyor ve fazla kılolarından kurtulmayı dusunuyor.

Bu degerlendırmeyı neye gore yapıyor, cevresıne gore ve ona soylenenlere gore, 40 cm kol ırılık degıldır.

Su anda yag oranın dusunmenı gerektıreek sevıyede degıl, cunku karın kasların gorunuyor kı buda bulk olmadıgını gosterır,
dıger arkadaslarımın dedıgıne katılıyorum , ırılesmeye yonelmelısın ve bıranevvel ben zaten ırıyım fazla kılolarımı atmalıyım gıbı dusuncelerden kendını sıyırmalısın.

Su anda ırı degılsın, kolların bı 46-47 oldugu zaman ırılıkten bahsetmeye baslayabılırsın.Daha cok proteın al, daha agır calıs

1.85 boy 83 kilo 39,5 kol e irilik nerde.ha desen ki 110 kiloyum kollarda 46-47 belimde kalın o zaman fazlalıkları ver.ama bu halinle fazlan yok eksiğin var (tabi bunu 'hacim olmadan asla' prensibini benimseyen benim gibi birinin yorumu).

vucudun guzel bence bıraz daha kg alman gereklı dahada guzel olacak kolay gelsın

Bencede kilo alman gerekli fakat bu kiloyu dikkatli ve yavaş yavaş almalısın bol protein ağırlıklı beslenip diğer arkadaşların da dediği gibi yazda yaklaşıyo az tekrar çok ağırlıkla bırakmalısın idman süresini çok uzatmamalısın 30 35 dk yeterli kanımca ayrıca.Kilo alıcam diyede karbonhidratı çok arttırma o zaman hacim kazanabilirisn ama yağlı olma ihtimalin söz konusu zaten öle 2 ayda falan alınan kiloların (steroid)haricinde kas olması çok zor dur yavaş yavaş al ama kas miktarını arttır

1.85 boy 83 kilo 39,5 kol e irilik nerde.ha desen ki 110 kiloyum kollarda 46-47 belimde kalın o zaman fazlalıkları ver.ama bu halinle fazlan yok eksiğin var (tabi bunu 'hacim olmadan asla' prensibini benimseyen benim gibi birinin yorumu).
yaw arkadaşım hacimi nie bu kadar önemsiosun öncelikle güce önem vermek gerekmio mu mesela benim bi arkadaş var lisede bodye merak sarmıştı 35 cm olmuştu kolu benim kolum 28.5 tu bilek kısmı da baya bi inceydi ama bilek güreşinde rahatça yeniodum bi arkadaş daha vardı resim ekleyen arkadaşın iriliğine yakındı çok zor yeniodu yani onun için önce güç sonra görüntü olması gerekir die düşünüorum

yaw arkadaşım hacimi nie bu kadar önemsiosun öncelikle güce önem vermek gerekmio mu mesela benim bi arkadaş var lisede bodye merak sarmıştı 35 cm olmuştu kolu benim kolum 28.5 tu bilek kısmı da baya bi inceydi ama bilek güreşinde rahatça yeniodum bi arkadaş daha vardı resim ekleyen arkadaşın iriliğine yakındı çok zor yeniodu yani onun için önce güç sonra görüntü olması gerekir die düşünüorum

Kuralları okuyunuz kişilere nickleri ile hitap ediniz
vg nin güç olduğunu ve sadece 1 sırada güç için yapıldığını zannediyorsanız anket açın çünkü yanılıyorsunuz

Resimler aşşağıdan çekildiği için net bişey söylemek zor bu çekimde kafa çok büyük vucut küçük kalmış düzgün önlü arkalı resimle daha detaylı bilgi alabilirsiniz

bencede vudun iyi birazdaha hacım yapsan süper olacak arkadaşlarımın dedigi gibi abartmadan vucudunu yıpratmadan az tekrar agır kılo tabı proteyın kılo aldırıcılar kullan daha iyi olursun

Back
Yukarı