• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1,5 Yıllık Doğal Vucut Gelişimim

QAWRPg.jpg
WhatsApp Image 2016-12-18 at 13.22.00.jpeg

Başlangıçta 71 Kiloydum Ozamanlar Tek Amacım Kilo Vermekti Amacıma ulaştım 56 oldum yanında barfix şınav gibi ev hariketleriyle
sonrasında kas yapmaya başladım şuan 61 kg yim ama getirebıldıgım son nokta bu gibi hergün aynı programla çalışorum ama bi değ-
işiklik yok gibi birde beslenmemi hep korkarak yapıyorum ya eskisi gibi olursam gibi bi endişe şunu sorucaktım protein tozu alarak de-
vam etmelimiyim Birde Boyum 2015 te bi konu açmıştım zayıflamak için ordada aynıydı sımdıde olcuyuroum aynı uzaması ıcın yapmam
gerek bişeyler varmı
Kilo : 61 Boy : 165[DOUBLEPOST=1482061708][/DOUBLEPOST]Eklemeyi unutmuşum protein tozu yerine fitnessa gitsem daha iyimi olur evimde 20 kg lik halter 10kg lik dambıl birde barfix demiri var

Protein tozu antremandan hemen sonra sicak vucudunun kaslara protein ihtiyaci oldugu icin guzel bir urun.
Ama eve gidip hemen proteinli yiyecekler yersen pek gerek yok arastirip bakabilirsin.
Kilo alip salona gidip kiloyu kasa cevirebilirisn alt yapinda var.

Kiloyu kasa çevirmek nedir ?
Bulk dönemine gidiceksin. Kalori ve Karbonhidrat artışı yapacaksın. örnek 2500 Kalori alıyorsan 3000 Kalori günlük 150 Karbonhidrat alıyorsan 200 alacaksın. Kilo artışı sağlayacaksın. daha sonra definasyona girerek yağları vücuttan atacaksın kas kütlende artış olucak.

Bulk dönemine gidiceksin. Kalori ve Karbonhidrat artışı yapacaksın. örnek 2500 Kalori alıyorsan 3000 Kalori günlük 150 Karbonhidrat alıyorsan 200 alacaksın. Kilo artışı sağlayacaksın. daha sonra definasyona girerek yağları vücuttan atacaksın kas kütlende artış olucak.
Ayrıca definasyonda bir miktar kas azalır ne olursa olsun sen 1500 kalori ihtiyacın varken 1450 alıyorsun bu şekilde kas artmaz ya durur ya hafif gider.

Kardeşim kilo almaktan korkuyorsun lakin kas yapmakta istiyorsun.
Bence "bulk" olayını iyice araştır ve yap derim.
Bulkta yağlanabilirsin de gayet normal lakin kafana takmayacaksın hedefine ulaştığında definasyon olacak ve aldığın yağları da yaktığında arada kalan senin karın olacak.

Ayrıca definasyonda bir miktar kas azalır ne olursa olsun sen 1500 kalori ihtiyacın varken 1450 alıyorsun bu şekilde kas artmaz ya durur ya hafif gider.
Bulkdan sonra definasyon yapiliyor ? kaslari cikarmak icin. ben mi yanlis biliyorum ?

Bulktan sonra definasyon yapılıyor ve amaç yağ yakmak.
Lakin arkadaşın dediği gibi kaslarda hafifte olsa kayıp olabilir.
Orada hem fikiriz. Kaldirdigimiz agirliklarda fark edecektir definasyonda.

Definasyon dedigimiz islem kiloluyken calisip zayiflamaysa ben zaten kiloluydum calistim zayifladim simdi aynisini mi yap diyorsunuz
2. fotoğrafta gördüğüm kadarıyla sen zaten define olmuşsun.
Şuan kas inşası için "Bulk" a girmen gerekiyor.
Bulk nedir, nasıl yapılır, nasıl beslenmeli bunları araştırman lazım.

Orada hem fikiriz. Kaldirdigimiz agirliklarda fark edecektir definasyonda.
Düzenli beslenmeye devam edersen karbonhidratları doğru zamanda alırsan min kaybı yaşarsın kilolarda fark etmeyecektir büyük ihtimalle definasyon döneminde 12 tekrar yapmanaya gerek yok 5-8 tekrar yaptık mı yeterlidir kas büyümeyecektir kası yeterince zorlamak gerek sadece.

Definasyon dedigimiz islem kiloluyken calisip zayiflamaysa ben zaten kiloluydum calistim zayifladim simdi aynisini mi yap diyorsunuz
Lean bulk yapabilirsin 3 ay temiz büyürsün 1 ay aldığın yağları verirsin hem böylelikle 12 ay temiz vucuda sahip olursun.

Back
Yukarı