• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.5 Yıllık Gelişim

Du Hast

Üye
Aslında 2 yıldır bu sporun içindeyim fakat yaklaşık 5-6 ayım yağ yakmak ile geçti çünkü kilolu birisiydim.1.5 yıldır da definasyon ve bulk şeklinde gittim.Supplement,beslenmem ve dinlenmem gayet düzgün bir şekilde,programlı yaptım.Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler..

Eklentiler

• fdsgsg.jpg
    fdsgsg.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 2.151
  • dfggsdeg.jpg
    dfggsdeg.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 2.107
  • Fotoğraf0651.jpg
    Fotoğraf0651.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 2.012
  • dsgsdg.jpg
    dsgsdg.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 1.875
  • dghfdshg.jpg
    dghfdshg.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 1.843
  • fsdgsfdg.jpg
    fsdgsfdg.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 1.845
  • fdghhf.jpg
    fdghhf.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 2.280
  • dfhgfh.jpg
    dfhgfh.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 1.821
Kollar bariz bir bicimde onden gidiyor. Sirt programini gozden gecirmelisin.

Ama genel olarak bence basarili. Bir de gorece uzun bir sure yag yakimiyla ugrastigin goz onunde bulundurulursa.

Tebrikler. Basarilar. :)

Göğüsü iyi ayırmışsın fakat biraz daha hacim gerekli sırt programına khephnes'inde dediği gibi bir göz at barfiksi düzenli bir biçimde uygula bir de bacak kasını göstermemişsin ama başarılı bir vücut hele yağ yakmanı da göz önünde bulundurursak 1 buçuk yıl zamanı boşa geçirmemişsin.

bence güzel yoldasın
,devam tebrikler + bacak

Dağ gibi bicepsler böyle oluyor herhalde :D Bicepslerinin şekli çok güzel, vücudun iyi durumda, genel olarak bakarsak bicepsler çok önde, sırt çok geride, diğer yerler orantılı gidiyor.

Benim aklım bicepslerde kaldı, bicepslerin üzerine çok yoğunlaştın da mı bu kadar gelişti yoksa genetik olarak çabuk mu gelişiyor?

Dağ gibi bicepsler böyle oluyor herhalde :D Bicepslerinin şekli çok güzel, vücudun iyi durumda, genel olarak bakarsak bicepsler çok önde, sırt çok geride, diğer yerler orantılı gidiyor.

Benim aklım bicepslerde kaldı, bicepslerin üzerine çok yoğunlaştın da mı bu kadar gelişti yoksa genetik olarak çabuk mu gelişiyor?
Sevgili Rinkushichi biceps olayım genetik.Hatta buna şükrediyorum :) Yani her bölgeye ayrı önem veririm bicepsi ayırmam.Genetik olarak çabuk tepki veriyor ve genetikten dağ gibi :) Diğer tavsiyelerinede uyacağım,teşekkürler.

kolların ve omuzlarına lafım yok ama sırt programını baştan geçirmenı dılerım daha ciddi bir çalısma yapman gerekıyor bırde kolların yanında goguslerınde cok ınık durmus onlarıda sısırmek gerekıyor

dikkatli bakılırsa kolların basit bir fotoshop olduğu belli oluyor.[2. ve 4. resim] iyi eğlenceler mutlu oldun heralde :D
Ne diyosun sen arkadaşım ? Niye gerek duyayım böyle çocukca bir şeye ? Burda fotoshoplu resimler koyup övgü almak bana ne yarar sağlayacak sanki.Ayıp ayıp emek verilen şeylere bile illa bir şey konduruyorsunuz.Sizin başarısızlıklarınız bunlara sebep oluyor belkide.Neyse sizin görüşünüz.Ayrıca madem inanmıyorsun kollara o zaman şu konumada bak derim.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bicepste-gariplik-t53136.html

@canberkdinc öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Evet bende farkındayım sırtımın yetersiz olduğunu bu yüzden sırt programında değişiklik yaptım.Göğüs konusunda sizin düşünceniz ama sönük kaldığı fikrine katılmıyorum.Ama biraz daha hacim vermem fena olmayabilir.Teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Ne diyosun sen arkadaşım ? Niye gerek duyayım böyle çocukca bir şeye ? Burda fotoshoplu resimler koyup övgü almak bana ne yarar sağlayacak sanki...

Revolver filmini izlemelisin, belki de izledin, o zaman tekrar izle, egonun nasıl bir şey olduğunu öğren, kusura bakma ama bana da fotoşop gibi geldi, ama umarım öyle değildir. Bizi ya da kendini kandırarak ancak egonu tatmin edersin.
Çok umrumda değil fotoşop olup olmaması açıkçası, sadece yeni nesile yanlış bilgiler aktarıyorsun. Gene de azminden ötürü tebrikler, çalışmaya devam.

eğer çektiğin hesap makinesinde sorun yok ise fotoşop bariz belli oluor 1.5 yıl vg yapmısın ama para veripte 3 ay fotoşop öğrenememişin :D olsun yinede emek verip atmısın :D (kol)

hadi diyelim şop değil (öyle bir şey yok tabi bir umut kendin için) ozman alacağın tek yorum dostum antrenmana sadece kol çalısmak içinmi gidiorsun olurdu sırt barız önem vermemişin göğüs ve omuz geride bacak çalıstığınıda düşünmüorum şop yaparken orantıyı korusaydın bilen birine yaptıraydın en azından tüm vucutta orantı sağlanırdı teşekkürler :D sonucta şopu anlamak için hacker olmaya gerek yok

Son düzenleme:
Back
Yukarı