• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.5 Yıllık Gelişimin Son Hali - Fotoğraflı - Yaş 15 BOY 1.77 Bulking

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan repwa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dostum yaşına göre gayet güzel gelişmişsin. Hiç takma yağ oranını adele eklemeye odaklan vucuduna. Sonra adam gibi bi definasyonla 2 ayda tığ gibi olursun.
Tam gaz devam et.
Teşekkürler kardeşim bu güzel yorumun için, bu denli güzel düşüncelerle karşılık veren insanların halen dünyada olması beni bir hayli sevindiriyor, İyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu incelenmiş,gerekli üyelere gerekli yaptırımlar uygulanmıştır.

Konunun bu olumlu akışta devam etmesi dileklerimle.

Selamlar dostlar, 15'imi yeni doldurmak üzereyim, her ne kadar sosyal ortam ve internette doğum tarihleri ve yaş ile ilgili fuzuli dalga geçmeler yaşansa da hiçbirini takmıyorum çünkü kimse ne zaman hangi tarihte doğacağını belirleyemez. 15 Yaşımın başlarında yani yaklaşık 2015'in şubat-mart aralığında başladım bu spora, elimden geldiği kadar verimli çalışmaya çalışıyorum, fotoğrafları güzelce yorumlarsanız, nezaman ne kadar süre sonra yağ yakımına başlamam ve bulkingi sonlandırmam gerektiğini söylerseniz de sevinirim dostlar, iyi günler, selametle. NOT : HİÇBİR EK BESİN SUPPLEMENT KULLANMADIM.
BOY : 1.77
KİLO : 77.2
YAĞ ORANI : %19
BOYUN KALINLIĞI : 38 CM
BEL KALINLIĞI : 80 CM
KALÇA : 97 CM
41RAz0.jpg

l3zXdp.jpg

3vR5jp.jpg
bence ant ve beslenmeni gözden geçir zaten gelişirsin aynaya bak ve kendini eleştir ben öyle yaparım zaten demişsin 50 yaşıma kadar bu sporu yaparım diye burdan spor bilincinin olduğu belli besin takviyesi kullana biliirsin bide ağır çalış ama 1 saati geçmesin başarılar

Back
Yukarı