1.5 yıllık spor sonuçu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kozan40

Üye
arkadaşlar spora 5 ay burakmasaydım şuan 2 yıl spor yapmış olucaktım ama toplam 1.5 yıldır yapıyoru ve kat ettiğim mesafe

spor öncesi koydugum fotoğraf spora başlamadan 4 ay önce cekilmiş bi fotoğraf ama spora başladığım kiloda 50 kg yani fotoğrafla birebir
3. sırt resmi 5 ay öncesine ait 4. sırt da 1 ay öncesine yağ oranını azaltmak icin biraz diet yaptım 81 den 73 e düştüm 1.77 boy 18 yaş şuan hafif hafif hacim kazanmaya başlamayı düşünüyorum.

1388646_413836495405336_2575014_n.jpg düz poz.jpg sırt eski.jpg srt.jpg dsa.jpg

tebrikler güzel gelişim. baslangıcta yok gıbı bıseymıssn :) sag ve sol kol arasında braz fark var galıba son resımde acıdanda kaynaklıda olabılır kanat gayet ıyı duruyor

Kollar esit hocam ama son fotoğrafin acisindan oyle bi görüntü olmus olabilir :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trapezden dolayi omuzu dar gosterir diye girmiyodum yeni yeni baslafim trapez girmeye

Omuz catisinda harika genislik var, dedigin gibi trapezler eksik kalmis onun da tek cozumu artik zaman ve db shrugs :p
Basarilar
Bu arada abs ve ust gogus calismani biraz daha agirlastirmani oneririm

arkadaşlar spora 5 ay burakmasaydım şuan 2 yıl spor yapmış olucaktım ama toplam 1.5 yıldır yapıyoru ve kat ettiğim mesafe

spor öncesi koydugum fotoğraf spora başlamadan 4 ay önce cekilmiş bi fotoğraf ama spora başladığım kiloda 50 kg yani fotoğrafla birebir
3. sırt resmi 5 ay öncesine ait 4. sırt da 1 ay öncesine yağ oranını azaltmak icin biraz diet yaptım 81 den 73 e düştüm 1.77 boy 18 yaş şuan hafif hafif hacim kazanmaya başlamayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 28145 Eki Görüntüle 28146 Eki Görüntüle 28147 Eki Görüntüle 28148 Eki Görüntüle 28149
[DOUBLEPOST=1398359588][/DOUBLEPOST]Vücudun şuan maşallah çok iyi . Sadece trapez ve abs eksik geri kalan kısımlar çok iyi . Bacak çalışıyomusun bu arada

Bacak idmanina baslayali 2 ay oldu ama bacak formum vucutta sırıtmiyor iyi duruyo abs yide saglam bi definasyonda 6 tane accam midede tabi oda önümüzdeki yaz anca

Biraz trapez çalışmalısın kesinlikle kafanla vücut arasında bi bağlantı olmalı kafan heran vücudu bıraıp gidecek gibi duruyo tabiiki pozdan dolayı ama çatın zaten geniş boynun ve boyunda kısa sayılmaz yani trapez çalışmamana bi anlam veremedim.

Diette olmadigim icin haftada 2 kere mekik yapiyorum hacim basta geliyor benim icin migdeyi çıkarmak sonraki planim iskelet olupta baklava olsa ne yazar :) trapez de suan iyi sayilir boyun siritmiyor artik vucutta 3 haftada olsa duzelme sağladı

Gerçekten çok güzel bir vücut. Tam istediğim hacim ve sana bu hacimde çok yakışmış bence hiç küçültme , birde antreman programından bahsedermisin biraz ve günlük ortalama kaç kalori alıyorsun ?

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.
Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı