• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.5 yildaki gelişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ofline
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ofline

Üye
Arkdslar 1.5 yildir bu sporla ilgileniyorum basladigimda 62 kiloydum su anda 85 kiloyum dogal hic bir sey kullanmadan yapdim kendi imkanlarimla olum olumsiz elestirileriniz bekliyorum simdiden tesekkurler.
Boy : 1.86
kilo:85
kol:39
omuz:127
gogus:104
bel: 82

Eklentiler

• 11042009285.jpg
    11042009285.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 1.441
  • 01052009306.jpg
    01052009306.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 1.241
  • 01052009307.jpg
    01052009307.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 1.231
  • 01052009305.jpg
    01052009305.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 1.331
1,5 senesindeki bir sporcuyu olumsuz eleştirmek istiyorum:
-Karnı hiç önemsemediniz galiba ya da kardiodan kaçtınız. Bu hemen göze çarpıyor.
-Göğüs ölçüsü kiloya göre az kalıyor. Kanat resmi de göremiyorum, sanaırım kanatlar yetersiz.
- Kol 84 kiloda daha ölçülü olabilirdi

Ama vücudun estetik ve hoş olduğu ortada. Sizin gibi olmak isteyen bir çok kişi var dışarda. Eleştrlerime rağmen ben başarılı buldum.

sagolasın 1.2 hafta sonra sekılllendırmye baslıcam vucudu hafıf defınosyon yapcam ben spora basladıgımdan berı mekıklerı aksatmadan cekıyorum ayrıca defınasyonda cıkacak ınshh.

ofline buraya uyguladıgın beslenme programını ve antrenman programını yazabılırmısın?

eger amacın cok hacımlı bır vucud degılse vucudun bu amacına gore fena sayılmaz...ama 1.5 yılda bıraz daha ıyı olabılırdı ama dıs kosullardan dolayı hepımız bıraz hedeflerımıze gec varabılıyoruz...

bıraz daha defınasyona onem verırısen ozellıkle karına daha hos bır vucud ortaya cıkar... gogusler fena degıl bence kanat pozu yok ama bana bıraz gerı kalmıs gıbı geldı ..

hos fıt bır vucudun var ve karın bıraz daha ıyı olsaydı daha guzel yorumlar alabılırdın gıbıme gelıyor....

basarılar dilerim... iyi çalısmalar...

Son düzenleme:
vücudun ölçüleri 70-75kilogramlık bir insandaki gögüs ,kol , omuz ölcülerine sahip gibi ama sen 84kilosun hedefin buysa eğer kardio yap beli az incelt ama değilse eğer biraz ağır calış hafif kg ile calışıyorsun galiba cünkü 84 kg ile 39 cm kol az gibi geldi bana birde beline el atmayı unutma derim, başarılar...

muscle pumpa katılıyorum en eksik bölgen kesinlikle omuz. kollar fena değil ama omuz çok eksik olduğu için kollarda eksik gibi duruyor.

göğüsler özellikle alt göğüsler vücudun geneline göre iyi. hacimlenirken gereksiz yağlandığın kanatindeyim. kardioya ağırlık verip omuzları geliştirmeyebak bir an önce

beyler dikkat edersenız ne dedım hıc bır katkı maddesı kulannmadan yapdım bu sporu kendı ımkanlarımla yapmaya calısdım eksıklerım halıyle olacak zaten salondakı omuz aletı bozuk dunbulla calısıoyrum.

Bence 1 .5 yıl da cok daha iyi bi vücut ortaya çıkarabilrdin tabi bu halinde güzel kötü olduğunu söylemek hakkını yemek olur hiç bi katkı kullanmamışsın katkı kullanmadan yapılabilecek iyi bi vücut tebrik ederim .

beyler dikkat edersenız ne dedım hıc bır katkı maddesı kulannmadan yapdım bu sporu kendı ımkanlarımla yapmaya calısdım eksıklerım halıyle olacak zaten salondakı omuz aletı bozuk dunbulla calısıoyrum.
zaten buradakı arkadaslar emın ol ona gore yorum yapıyor ayrıca buraya beslenme programınızı eklersenız bu gelısımın yaterlı olup olmadıgını daha ıyı yorumlayabılırız

gunde 2 tane yumurta yerım 2 gunde bır tavuk gogusu yemeye calısıyorum genelde karbonhıdrat agırlıklı beslenıyom antremandan once gece yatarken soya unu ıcıyorum sutle oyle ahım şahım beslenme ımkanımda yok hic bir cardıo hareketıde yapmadım sadece her gun mekık cekdım beslenmemız bu .

gunde 2 tane yumurta yerım 2 gunde bır tavuk gogusu yemeye calısıyorum genelde karbonhıdrat agırlıklı beslenıyom antremandan once gece yatarken soya unu ıcıyorum sutle oyle ahım şahım beslenme ımkanımda yok hic bir cardıo hareketıde yapmadım sadece her gun mekık cekdım beslenmemız bu .
beslenmesnıze bakılırsa bu gelısım normal hatta cok ıyı bıle denebılır bence su anda yapmanız gereken ılk sey kendınıze forumu arastırarak ıyı bır beslenme programı olusturmaktır cunku beslenme bu sporun temelıdır

Gögüslerin çok garibime gitti. Hiç gögsün diğerr bölgelere göre bu kadar önde olduğunu görmemiştim. Özellikle yan profilden gögüs hacminden ötürü 2-3cm daha ilerde duruyor. Hoş bir görüntü. Ayrıca gögüsler de çok gergin durmuşyor; ama alt gögüs çizgileri çok bariz. Genellikle alt gögüs çizgisi geç belli olur ve diğer bölgelere göre biraz daha geride kalırdı. gögüs çalışmayı çok seviyorsun sanırım...

aynen gogus gecen sene bıraz eksık kaldı bu sene cok ıyı yuklendım goguse agır gırdım ya antreamandan once ıyı beslendım bench 5set 6 tekrar yapdım agır kıloyla kesme hareketlerıne onem verdım 5 set yapdım allaha sukur guzel gelısdırdım gogusleri dunbella yapın kesme hareketlerıne makınada hıc yapmayın taviseyem budur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı