1.70 boy 71 kg

Yaşım 17. Boyum 1.70 ve kilom 71. Bir ay içinde 6-10 kilo arası verebilme ihtimalim var mı sizce eğer böyle bir ihtimal varsa nasıl yapabilirim açıklar mısınız ?

Var ben sporu biraktigim 1 ay icinde 7 kilo verdim bazi nedenlerden dolayi. Sonuclari soyle oldu: uyku duzensizligi, ozguven azalmasi, eskiden tam oturan kiyafetlerin bol gelmesi ( aldigim pantolu 1 ay sonra kemerle kullanmaya basladim) guc kaybi , moral motivasyon eksikligi .. Daha saymama gerek yok bence. Bende istemezdim ama yapacak birsey yok saglikli kilo vermeye bakin duzenli diyet spor tek care

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yaşım 17. Boyum 1.70 ve kilom 71. Bir ay içinde 6-10 kilo arası verebilme ihtimalim var mı sizce eğer böyle bir ihtimal varsa nasıl yapabilirim açıklar mısınız ?

Sadece idman yaparak bu kilo zor ama sağlıklı beslenim ve yanında yağ yakıcı bi ürün kulanırsan 10 kilo çocuk oyuncağı olcak senin için :D

yediklerine dikkat et yaglı besinlerden uzak dur ama tamamen kesme yürüyüş ve antremanlarıda aksatmassan saglıklı şekilde kilo verdigini göreceksin

Back
Yukarı