1.75--1.80 arası olanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Zafer]
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boyunuzdan memnun musunuz?

• Total voters
    765
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya bence daha fazla uzama şu anda bile yeterince uzunsun. benim şahsi fikrim tabii bu bi bayana fazla uzun olmak yakışmıyor. kaldıki iskandinav ülkeside değiliz erkeklerin boy ortalaması 1,85 olan. 1,85 ve üzeri bi erkek arkadaşın olması gerekir sana yakışan

Tabii şimdi o açıdan yaklaşınca gerçekten pek hoş olmuyor :D
Zira bu boyla bile kendime yakışan birini bulamadım hyper_
Vücut tipi bağlamında uzun boy gerçekten yakışıyor bayanlara orası başka. Birazda çalışma dumbelllls <175 erkeklerde şanslarına küsecekler duh

17 yaşında bir bayanım 176 boyundayım. Boyumdan memnunum ama 1.80 e kadar yolu vardı bu saatte sonrada 3-4 cm uzamayı beklemiyorum. Ama plates yapıyorum ve 20 li yaşlara 1-2 cm şansım olabileceğini düşünüyorum. Uzun olmak güzeldir:)
Bana göre en güzel boy aralığıda 70-80 bayan, 75-90 erkek :)

bnce ne yap ne et daha uzama. bnce de bi bayana uzun boy çok yakışmıyo fakat bundan 10 sene önce bu msjı yazsaydın işin zor derdim ama şu an da iyi beslenmenin de getirdiği avantajlar dogrultusunda Türk gençliğine bakıyorum da boylar almış başını gitmiş artık erkeklerinin çoğunun boyu 175-185 arası. gerçekten güzel bir gelişme demek ki bizde potansiyel varmışşş da biz kullanamıyormuşuz :)

benim de boyum 187. yaş kemale erdi daha da uzama herhalde :)
185 veya 190 olmak isterdim ama ayakkabıyle 190 zorlarım herhalde.

Aslında gerçekten de öyle. Ama bence potansiyel kısmı ancak 5 ya da 10 cm dir. Belki kas dokusu, kemik kalınlığı vs... bilinçli bir çalışmayla istenilen duruma getirilebilir. Fakat boy da yapabilecekleriniz çok kısıtlı. Örn. benim abim sporu yapmaz, beslenmesine dikkat etmez. Kendini maneviyata vermiş bir kişidir. Ben de onun aksine tabiri caizse vücut manyağı bir insanım. Ama sonuçta o 1.73 ben de 1.80. Ancak 7 cm fark etti bizde.

Evet haklısınız Türk gençlerinde var böyle bir gelişim...

bende 173 'üm bi 5 cm daha uzun olmak isterdim. ucu ucuna gibi hissediyorum kendimi. özgüvenimde çok bi eksisi yok ama artısınıda göremiyorum :)

1.75,5

yaş 20 bir kaç cm daha uzasam iyi olurdu:)

konuyla alakasız ama küçük bir soru barfiksle boy uzatmanın koşutu nedir? sabah akşam düzenli yapmak mı, asılı durmak mı çekmek mi?
forumda tartışılmışsa eğer linkini almak isterim...tşk.

boy tam 180.
tabi ki biraz daha uzun olmak isterdim ama çok şükür,boyumdan gayet memnunum :)

msenel,gerçi üzerinden vakit geçmiş ama senin sorduğun soruya gelirsek,
bu iş için belli bi hareket yok barfiks barfikstir,çok açık tutuş yapmadıkça boyunun uzamasına yardımcı olur.
ama tek şart bu işi için yaşının müsait olması.yani 30 yaşında adam ne kadar barfiks çekerse çeksin anca kanatları uzar :)
gelişme çağında basketbol,voleybol,yüzme boy uamasına yardımcıdır.
ayrıca barfiks ve pullover da işe yarar

yaş 15 boy 179 bi aksilik olmassa uzarım daha 184 falan olsam iyi memnunum boyumdan,bazı uzun insanlar dar omuzlu oluyo ama benim omuzlarım gayet geniş

en cok canımı sıkan sey boyun uzun olupta kolların vucudun dıger bolgelerının kısa boylu ınsanlara oranla daha zor gozukmesı mesela calıstıgım salonda 1.68 boyunda 46.5 cm kollu bir adam benden daha iri gozukuyor 50 cm kolum war ama boyum 191 mesela ronnie coleman ve hulk hogan ornegındeki gibi :) hulk hoganda 61 cm kol war :) ama adamın kollar ancak yanına gıttıgınde anlasılabılır :)

boyum 192 ama 6 cm daha uzamasını istiyorum ve 27 yaşındayım milim de olsa hala daha uzuyor
bench_O
Alla Alla :lol: milim milim nasıl ölçüyorsunuz hayret :D
önemli oran orantılı olmaktır 2m olup kazma gibi olmaktansa 1.60 orantılı olmak mı deseler o zaman işler değişir. Özellikle kadınlar için çok kısa boylu olanlar dünyanın en çekici kadını nasıl olabiliyor? cevap orantılı olmak. hiç 2metrelik yakışıklı-orantılı ya da güzel bir insan gördünüz mü?

Son düzenleme:
en cok canımı sıkan sey boyun uzun olupta kolların vucudun dıger bolgelerının kısa boylu ınsanlara oranla daha zor gozukmesı mesela calıstıgım salonda 1.68 boyunda 46.5 cm kollu bir adam benden daha iri gozukuyor 50 cm kolum war ama boyum 191 mesela ronnie coleman ve hulk hogan ornegındeki gibi :) hulk hoganda 61 cm kol war :) ama adamın kollar ancak yanına gıttıgınde anlasılabılır :)

boyun 1.91 ise yanlış başlıktasın..
ayrıca ronnie 5' 11" yani 1.80..

boyun 1.91 ise yanlış başlıktasın..
ayrıca ronnie 5' 11" yani 1.80..

usta yanlış baslıktayım fakat ronnieyle hulk hoganı karsılastırdım cunku
ronnie 1.80
hulk h. 1.92
boyunda ama ikisi arasında cok buyuk farklılık gozukuo :))) benim anlatmaya calıstıgımda bu yani :)))

arnoldun beli kalın ama omuzları ve çatısı geniş benimde belim kalın ama memnunum çünkü daha güçlü görünüyor omuzlarımda geniş sayılırkanatlar pek yok 1.80 boyundayım 15 yaşındayım daha fazla uzamak istemiyorum ama kemiklerim kalınlaşsın istiyorum

Benim 1.77 1.78 boyum var cok memnunm 3 aydır body yapıyorum kaslarım cok belirgin oldu :D Ve boyum kaslarımı ortaya cıkarıo :D bide body t-shirt giydimmi :D .......

daha kısa olsam biraz daha kilolu gözükürüm çünkü bu boyda olunca çok zayıf gözüküyorum..:) ama yinede memnunum çünkü değişim başladı(kilo alma hedefi başladı..)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı