aneximandros
Özel Üye
Ben 1.81'im. Bir kac cm daha uzun olmak isterdim, bizim buralarda boy ortalamsi bayagi yuksek, haksiz rekabet oluyor. Japonyaya gittigimde de ben o haksizligi yapmistim
.

ya bence daha fazla uzama şu anda bile yeterince uzunsun. benim şahsi fikrim tabii bu bi bayana fazla uzun olmak yakışmıyor. kaldıki iskandinav ülkeside değiliz erkeklerin boy ortalaması 1,85 olan. 1,85 ve üzeri bi erkek arkadaşın olması gerekir sana yakışan
17 yaşında bir bayanım 176 boyundayım. Boyumdan memnunum ama 1.80 e kadar yolu vardı bu saatte sonrada 3-4 cm uzamayı beklemiyorum. Ama plates yapıyorum ve 20 li yaşlara 1-2 cm şansım olabileceğini düşünüyorum. Uzun olmak güzeldir![]()
Bana göre en güzel boy aralığıda 70-80 bayan, 75-90 erkek![]()
Alla Alla :lol: milim milim nasıl ölçüyorsunuz hayretboyum 192 ama 6 cm daha uzamasını istiyorum ve 27 yaşındayım milim de olsa hala daha uzuyor
bench_O
en cok canımı sıkan sey boyun uzun olupta kolların vucudun dıger bolgelerının kısa boylu ınsanlara oranla daha zor gozukmesı mesela calıstıgım salonda 1.68 boyunda 46.5 cm kollu bir adam benden daha iri gozukuyor 50 cm kolum war ama boyum 191 mesela ronnie coleman ve hulk hogan ornegındeki gibihulk hoganda 61 cm kol war
ama adamın kollar ancak yanına gıttıgınde anlasılabılır
![]()
boyun 1.91 ise yanlış başlıktasın..
ayrıca ronnie 5' 11" yani 1.80..