1.75--1.80 arası olanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Zafer]
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boyunuzdan memnun musunuz?

• Total voters
    765
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boy 1.84. 2 metre dolaylarında olucam sanırım.2.10 olursam benim cok ama cok işime gelir. :)

Boyum 1.93 :D

Yukarıda yazılanlara cevaben:

-Otobüste değilde dolmuşlarda bazen sıkıntı oluyor ama çoğunlukla gözler bende olunca kendi çapında bir özgüven veriyor dikkat çekmek :D

- Uzun yolda rahatsız olur derken ne demek istedin pek anlamadım. Öyle bir derdim olmadı...

- Koşarken tam tersine çok iyi oluyor, yanımdaki adam iki adım atarken ben tek adım atıyom ve aynı hızda gidiyoz :p İki adımlık olduğumda adam bana yetişemiyor bile ;)

- Kordinasyon olayı boyla bir alakası yok, onun denge ile alakası vardır ve insandan insana değişir. Benim koordinasyon sorunum yok.

- Kısa boylular daha çevik oldukları kesin ama uzun boylular daha güçlüdür kanımca (canlı örneklerle gördüm) ;)

- Uzun boylular içinde saysan bitmez avantajları ama dediğin gibi her boyun kendine göre iyi yanı ve kötü yanı var :)

Kimseyi boyu veya dış görüntüsüne göre yargılamam, ama beni başkaları bazen boyumdan ötürü alay ederler ama pek takmam.

Avrupa standartlarındayım sanırsam ama halimden memnunum. En azından kızların 100%'ü (büyük ihtimal) benden kısa boylu ve komplekse girme sorunum yok :p

Ama vg yaparken biraz sıkıntı yapıyor, kaslar geç gelişiyor (3aydır ağır bir program yapmama rağmen)

Yazını okurken işte İd benliğini kullanan egoist bir insan örneği dedim içimden. Elbet bunu söylemek için cevap ileti yazmıyorum buraya...
Ne kısa, ne uzun; orta boy olmak en idealidir bana göre. Çünkü Tüm otomobiller, evler, havuzlar vs. orta boylu insanları baz alınarak hazırlanır ve hazırlanmalıdır. Çünkü insanların geneli bu boydadır.
1)Uzun boyluysanız uzun yol seyahatlerinizde dizlerinizi yan tarafa doğru bükmek ya da ön koltuğun pilastiğine dayamak zorunda kalırsınız. Bu esnada da uyursanız seyahatinizi tamamladığınızda dizini kıpırdatamadığınız için yarım saat yürüyemezsiniz. %90 düz kapağınız kızarmış ve ezilmiş olur.
2)Kapılardan geçerken kafanızı da vurabilirsiniz. Bu şekilde kafasını yaran 2 arkadaşım var. Öğrenciyseniz eğer yeni tip sıralara sığmakta zorlanırsınız. Çünkü sıra ile masa birbirine monte edilmiş şekildedir. Kendinize sığacak kadar yer açma imkanınız yoktur ve yan oturursunuz ancak.
3)Olimpik havuzlar hariç diğer havuzlarda suda dalarken kafasını ya da ayağınızı yere vurma ihtimaliniz yüksektir; çünkü çivileme bile atlasanız o ağırlıkla ve uzunluklar çok aşağı gidersiniz.
4)Ampül takma, perdeleri kornişe geçirme, tavan alçısı ya da temizliği gibi işlerin size yaptırılılma ihtimali de yüksektir.
5)Giyim eşyalarında genelllikle hacimsizseniz boy olarak uygun olanlar bol, en olarak oturanlar ise boydan kısa gelecektir.
6)Ayağınız 45+ ise özel yapım ayakkabı giymek zorundasınız.
7)İlerde eklem problemleri ve kalpte problem çıkma ihtimali fazladır. Çünkü boyunuz kadar kalbiniz de gelişkin değilse o kadar uzun mesafeye kan pompalamakta zorlanabilir.
8)Espri malzemesi olursunuz. Girdiğiniz ortamda %90 Ayı lakabına en uygun kişi görülürsünüz; şayet zayıfsanız bu lakap deve de olabilir.
9)Sulak yerde yetişen endemik bir türlü olduğunuzu iddia eden biyoloji sevdalısı arkadaşlarınız olabilir.
10)Benc press'e yattığınızda gövdeniz uzun olduğu için kıçınızı aşağıya uzatmak zorunda kalabilir ve dengesizlik olursa da belinizi sakatlayabilirsiniz.
11)Bisiklet sürerken diziniz gidon'a çarpabilir.
.
.
.
Numarandırdığım durumlar aşırı uzun insanlar için geçerlidir. Ben 1.80 boyundayım. Bazen 1.81m. 1.84-.185 olmak isterdim. Yalnız 1.90m+ olmak asla olmak istemezdim; onun yerine 1.70 olmayı yeğlerdim. O yüzden ne uzun ne kısa; en ideali orta boy olmaktır arkadaşlar...

1.80 im ve gayet iyi diyorum daha da uzamak istemiyorum

Valla bnm 1.84 fakat 1 cm bile uzamak istemiyorum daha uzun boylarda hem sürat kaybı hemde koordinasyon kaybı oluyor 1.80 en ideali zaten fazla uzarsanız kızların yanında komik duruyorsunz:D

İyi yerinden bakalım.Sizler için derledim.

Tom Cruise 1.70 m
Mel Gibson 1.75 m
Al Pacino 1.70 m
Antonio Banderas 1.74 m
Mark Wahlberg 1.75 m
Sylvester Stallone 1.77 m
Lewis Hamilton 1.70 m
Michael owen 1. 70 m

------------------------------------------
Kevin Durand 1.98 m :D

Son düzenleme:
1,80 nim tam ,biraz daha uzun olmak çok isterdim :oops: :oops: büyüme çağindayim belkji bi kaç cm daha uzarim inşallah ...

kliwaj boyun kaç şimdi... arkadaşlar ben pınar-yağmur olayından ötürü "kızlar daha uzun erkeklerden hoşlanır" mantığına inanmamaya başladım ama uzamak için herşeyi araştırıyorum... 170'm amaç: 180 bench_Obench_Obench_Obench_O

yaş 15 boy 179 bi aksilik olmassa uzarım daha 184 falan olsam iyi memnunum boyumdan,bazı uzun insanlar dar omuzlu oluyo ama benim omuzlarım gayet geniş

commander1 Maşallah benim gibi uzunlar :D (1.70) kıskanıyorlardır kesin seni... Şimdi boy kaç?

arnoldun beli kalın ama omuzları ve çatısı geniş benimde belim kalın ama memnunum çünkü daha güçlü görünüyor omuzlarımda geniş sayılırkanatlar pek yok 1.80 boyundayım 15 yaşındayım daha fazla uzamak istemiyorum ama kemiklerim kalınlaşsın istiyorum

kaplan1222 Boyun şimdi kaç?

benimde yaşım 17 boyum 178 daha uzarmıyım bilmem ama uzarım herhalde :D

Sezginho şimdi boyun kaç?

Arkadaşlar boyumun kaç yıl daha uzayacağını hesaplamaya çalışıyorum. Onun için hepinize sordum.

Sizin uzunluk aileden mi acaba? Ek besin ve bunun gibi şeyler var mı uzamanızda egzersizler fln...

Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş : 22 Boy tam : 1,80 milim fazlalık yada eksiklik yok bu boyla birde çok güzel bir vucuda sahip olursan gerçekten...senden iyisi yok demektir..
ama 1,85 olmayı çok isterdim çünki onun çok başka bir havası var..vucudunda kaslı olursa..değme keyfine..hep yabancı aktörlerden bahsettik Cüneyt Arkın'ı bilirsiniz...boyu 1,85 türk sinemasının en güzel vucuduna sahip olan aktördü..beli ve pazuları çok kuvvetliydi..bu yaştan sonra 5 cm uzamak baya bir zor !

Kızlar uzun boylu erkeklere bayılıyor hiç kimse kendini kandırmasın.Ben 175 boyundayım ama yeterli değil doğruya doğru.Çok hoş ve alımlı bayanlar oluyor boyları 165 olsada 180'ne bile kısa diyorlar açıkcası.Çevremden iyi biliyorum.

Kızlar uzun boylu erkeklere bayılıyor hiç kimse kendini kandırmasın.Ben 175 boyundayım ama yeterli değil doğruya doğru.Çok hoş ve alımlı bayanlar oluyor boyları 165 olsada 180'ne bile kısa diyorlar açıkcası.Çevremden iyi biliyorum.

bu ülkede cem yılmaz, okan bayülgen gibi kişilikler olduğu sürece umudu kesmemek lazım... haksızmıyım??? :shock:

İşin garibi benim çevremde de 1.55 ile 1.60 arası kızlar var. Bunlar benim omzuma ancak geliyorlardır. ama ideal erkek tipini sorsan 1.90+ diyorlar. Yaw 1.90'lık erkeğin dirseğine ancak gelirsiniz. Bu da bir türlü anlam veremediğim bir durum. Yani yanyana geldiğinizde baba ile kızı gezmeye çıkmış gibi olacak. Aşk olayı apayrı; ama idealindeki erkeği kendine göre ayarlayıverseniz...

Şu an 17 yaşında 1.75 boyunda bir delikanlıyım, Allah'ın emriyle 1.80 olsam yeter :)

İnşallah olursun hekimoğlu, ana insan gerçekten doyumsuz bir varlık. 17-18 yaşında da ben senin söylediğini söylerdim. Ama şimdi niye 1.90+ yok diye üzülüyorum. Sonu yok yani bu isteğin...

Arkadaşlar ben 14 yaşındayım ve boyum 1.70 civarı. Body'i simdilik evde yapıyordum ama bıraktım. Annemler boyumda uzama sorunu olmaması için baskete gönderiyorlar. Zaten bende biraz uzarsam allahın izniyle söyle 1.80 falan olursam direk vg salonuna gidecem inş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı