1.75--1.80 arası olanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Zafer]
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boyunuzdan memnun musunuz?

• Total voters
    765
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim boyum 18 yaşından sonra uzamadı (neyseki) ama bazı arkadaşlarımın 20-21 yaşına kadar birkaç santim daha uzadığını biliyorum. Yani umudunu kesme ve basketbol/voleybol gibi sporlarlada ilgilen istersen. En iyi boy uzatıcı faktörler onlar oluyor. Ben birçok kez basketbol takımlarında oynamıştım ortaokul ve lisede ;)

boyum 169 Nisan 11 de 17 yaşına qiricem. Kendimi fazLa yormadan antrenmanLarımı yapıyorum. HaLter vs kaLdırmıyorum. Şnav Mekik BaLLFix DumbeLL çaLışıyorum. İyi besLeniyorum boyum uzarmı uzarsa en fazLa kaç yaşında ne kadar oLur. Teşekkür ederim

yardım... 11 Nisan 1993 doqumLuyum. 169 boyundayım haLter kaLdırmamak suretiyLe, dumbell, barfix, mekik vs. çaLışıyorm ve futboLcuyum. iyi besLeniyorum sizce ne kadar daha boy atabiLirim en fazLa boyum kaç oLur ? Lütfen yorum ve yardımLarınızı bekLiyorm. Diceniz her kelimenin benim için önemi çok

boyum 1.90 cok qüzel bi boy bence ne cok uzun nede normal herkezin olmak istedigi bir boy :)

:lol: baya güldüm bu mesajına çok yaşa valla :lol:
Doğru ölçüm çok önemli.Ben mesela Pmyo girişte yapılan ölçümde 1,76 çıktım çıplak ayak.Yaklaşık 2-3 ay sonra yoklama için askerlik şubesine gittiğimde de 1,76 çıktım.Ayakkabıyla 1,78-9 oluyordur boyum giydiğim modele göre.Ama '' Ben 1,82'im yok ben 1.83'üm'' diyen arkadaşımla hemen hemen aynı çıktı boyum.Onun için en doğrusu bu eczanelerde olan yada askeriyelerde olan ölçme aletiyle olur diye düşünüyorum ordan ölçüm yaptırabilirsiniz işiniz düşerse.
Bu arada kız konusundada boya takılmayın kız sizden uzunsa bırakında boyu sizden uzun olanlar takılsın:p.Benim en uzun sevgilim 1,73 civarıydı gayette uyumluyduk.Davul bile dengi dengine demişler.:)

ona bakarsan ben bir alışveriş merkezinde tabanı 3.5cm olan botla ölçüldüm 182cm çıktı! buyur buna ne dersin! yani çıplak ayak çıksam 179cm filan çıkacak demektir ki imkansız! babam 183cm arkadaşım 183cm ve ikisinden de uzunum, benimle aynı gibi olan arkadaşım 191cm, kuzenim 192cm... benim boyumu kendim ölçtüğümde sabah kalkar kalkmaz 191cm gece de 189cm çıkıyor... 190cm yim işte kısacası! inşaat metal mezro ile ölçüyorum kendimi ve kafama tahta koyup kumaş mezroyla da ölçüyorum sonuç aynı... o stadiometer denen aletlerde 2 cm ye yakın yanlış ölçme durumu oluyor denmişti hatta yabancılar bunu tartışıyordu bir sitede :) pahalı olmayan uyduruk olanlarında! askeriyede de fazla ölçülüyor(1-2cm) diyen de oldu ama :) bence en kesin sonuç verecek olanı evdeki kendi ölçümümüzdür! zaten bir insan kendi boyunu nasıl yanlış ölçebilir bu da çok komik bir durum bence...

Askeriyede fazla ölçme işi şöyle oluyor birebir yaşadım ondan biliyorum burada çoğu kişinin başına gelmiştir belki.Yoklamada 1,76 çıktım ordan askerin biri dedi '' yazın çocuğu 1,80 gitsin ya küsurata takılmayın :D '' 1,80 yazdılar kağıda gitti ama 1,76'yım biliyorum :D

Son düzenleme:
Askeriyede fazla ölçme işi şöyle oluyor birebir yaşadım ondan biliyorum burada çoğu kişinin başına gelmiştir belki.Yoklamada 1,76 çıktım ordan askerin biri dedi '' yazın çocuğu 1,80 gitsin ya küsurata takılmayın :D '' 1,80 yazdılar kağıda gitti ama 1,76'yım biliyorum :D

ilginç! :) ben 23 yaşımda 188 civarı çıkmıştım bana 190cm yazın demediydi komutan ama :) :) :) mankenlere yapıyorlar genelde bunu benim bildiğim... kıvanç tatlıtuğ için 187cm diyorlar... güya 190cm yazılıyormuş her yerde yuvarlanıp... ajanslara kaydolurken tabi çok önemli boy olayı!

Benim 1.87 gibi ama uzun zamandır ölçmedim.
İyi değil bu kadar uzun olmak.
Dolmuşlara binemiyorum.Dolmuş her çukura vs girip zıpladığında kafa küt.
Tavana vuruyorum.
Salonda çalışırken kafamı 3-4 kez lat pull down barına da vurdum.
1.80 fazlasıyla yeter.

Ayrıca o uzun seven kızlar hani nerede,bana hiçbiri denk gelmedi.

Benim 1.87 gibi ama uzun zamandır ölçmedim.
İyi değil bu kadar uzun olmak.
Dolmuşlara binemiyorum.Dolmuş her çukura vs girip zıpladığında kafa küt.
Tavana vuruyorum.
Salonda çalışırken kafamı 3-4 kez lat pull down barına da vurdum.
1.80 fazlasıyla yeter.

Ayrıca o uzun seven kızlar hani nerede,bana hiçbiri denk gelmedi.

artık dolmuşların tavanı yüksek :) neredeyse 195cm filan... en azından ankarada öyle... ben 190ım... eski tip dolmuşlarda eğilmek zorunda kalıyorum! yenilerde ayağımda bot varken bile ancak saçlarım değiyor! sorun 192-193
cm ve üstünde olanlarda artık :)

175 boyum, Allaha sukur memnunum. 160 olsaydim niye uzun olmadim demezdim, 190 olsaydim niye kisa olsaydim demezdim....

Benimle beraber spora başlaya bi arkadaşım vardı 1.60 boyunda. Çocuğun şimdi top top omuzları var, göğüslerin arasında finduk kıracak neredeyse. Bende aynı çalışmaları yaptım ama boyum ondan 15-20 cm daha uzun olduğu için aynı güçte olsakta kemikler daha uzun ve kaslarda uzun aynı şekilde tatlı durmuyor. Ben sanki daha gerideyim. Aslında kısa olmak bi yerde avantajlı. 1.90 lık arkadaşımız var, onu dile getirmek bile istemiyorum :d

Benimle beraber spora başlaya bi arkadaşım vardı 1.60 boyunda. Çocuğun şimdi top top omuzları var, göğüslerin arasında finduk kıracak neredeyse. Bende aynı çalışmaları yaptım ama boyum ondan 15-20 cm daha uzun olduğu için aynı güçte olsakta kemikler daha uzun ve kaslarda uzun aynı şekilde tatlı durmuyor. Ben sanki daha gerideyim. Aslında kısa olmak bi yerde avantajlı. 1.90 lık arkadaşımız var, onu dile getirmek bile istemiyorum :d

Dile getirmek istemiyorum derken?!?!?!?!? ... ben de 190cm'yim yani! demek istediğin bir boydan sonra imkansız gibi mi kası sergilemek?!? :-(

Ben 1.78 im yaşım 17 sayılır bi kaç ay kaldı 17 olmama bu yaştan sonra acaba daha uzarmıyım.Ben ergenliğede geç girdim onun için biraz umudum var inşallah uzarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı