1.75 ten kısa olanlar

Arkadaşlar boyu 1.75 ten kısa olanlar bunu benim(1.72) kadar dert ediyor mu merak ediyorum. Dert etmiyorsanız kendinizle bu konuda barışık olmayı nasıl başardınız öğrenmek isterim.Yanınızdan uzun boylu biri geçince kendinizi kötü hissetmiyormusunuz mesela...

lecielbleu;
benim boyum 1.88 olmasına rağmen benim yanımdan benden uzun biri geçtiğinde komplex yapabiliyorum bazen :lol:

emrah haklisin yanliz adamin bir cm ni calma :) bir cm bayagi önemli dexter 1.69 boyunda sen 1.68 sin diye onuda yanina cekme :):):) saka sakin alinma ama dexter 1,69 boyunda bir cm önmeli degil diyosan hadi 1.68 olsun elin dexteri senden önemli degil ya :)

gurkan dedi:
ne yani biz simdi 1.76 boyla estetik disimiyiz,mapalim o zaman intihar nasil iyi gelirmi :)

:lol: :lol: :lol:
Boy önemli ama herşey değil ki. Şükretmek lazım, sağlık sıhhat olsun gerisi boş. Bende 169 um daha uzun olmak isterdim ama değilim yapacak tek bir şey var oda takmamak. Hem kısa olmak daha avantajlı bence.

Yalınayak 170 cm yim bence boydan ziyade işlev de önemli komplekse girecek o kadar uzun boylu var ki maaşallah bizim fiziğimiz düzgün sağlıklıyız bence benim boyum dünya ortalamasına göre uzun bile

Yalınayak 170 cm yim bence boydan ziyade işlev de önemli komplekse girecek o kadar uzun boylu var ki
ben çok uzun boyu da estetik bulmuyorum 176 ideal arkadaş dünya ortalamasına göre çok uzun bile sayılır bana gelince ben boyumdan memnunum

Yalınayak 1.70 im boydan ziyade işlev de önemli ben boyumdan memnunum eğer şimdi şans verilseydi 1.76 olmak isterdim komplekse girecek o kadar uzun boylu var ki çok şükür bizim fiziğimiz güzel uzun boyluların estetik durması sadece fazla kiloları ve yağları göstermeyişinden

boyun uzun olması bir lütuf. Allah ın bahşettiği bir lütufla övünmek ne kadar doğrudur bilmem ama ben kısa olmayı gerçekten istemezdim. değilimde :lol: ama kime sorarsanda uzun boy diyor. ama şu da olabilir. mesela benim yakışıklı olduğumu söyleyen insanlar, kendime bakmadığımıda söylerler. saç ve sakal gibi konularda.
bende herkes gibi aynaya bakarım tabiki. ama aynada daha çok vücuduma ve kıyafetimin vücudumda nasıl durduğuna bakarım.
vücudum formda ise dünyanın en süper insanıyımdır. eğer kısa boyu sorun etmiyorum diyen varsa (bu başlık altında yazanlar için söylüyorum) mutlaka bu mantıkla hareket ediyordur. yani vücudunun güzel olması yetebiliyordur ve tüm kusurlarını kapatıyordur diye düşünüyorum. yani "elinde olmayanla mutsuz olmak yerine elinde olanla mutlu olmak" ta diyebiliriz buna dimi:)

Uzun boy iyidir.Gelinin yanında kısa kalan damadın düştüğü komik durumu gelinin yanında çok uzun olan hiçbir damat yaşamaz.Erkek için 170-180 arası ideal.Ama fizik olarak harika olan tüm kızların 175-185 arası olduğunu biliyoruz .O yüzden 185 yada üstü olmak çok güzel bir durum bence.

benden uzun bi arkadaşla yürürken bi kız bana değilde ona bakması çok daha olası , bu da moral bozuyor tabii , ama belki de takıntı yaptığımdan yanlış düşünüyorumdur...

arkadaslar ben 1.86 yim ben bile cogu zaman kompleks yapiyorum özellikle bazen benden uzun boylu kiz görünce :oops: birde body boy falan mi uzatiyor acaba ben baslamadan önce 1.84-85 arasi biliyordum kendimi simdi ne zaman baksam 1.86 yim sabahlari tabii 1.87 nin üzerinde oluyorum bazen. bence boy uzatmanin bi yolu yok her sey genetik. ama halime sükrediyorum. 1.86 iyi bi boy. ama birisine gercekten uzun boylu diyebilmek icin 1.90 nin üzerinde olmasi sart bence. ama diger yandan mesela 1.80 boyunda kasli birisi 1.90 boyundaki hic spor yapmamis birisinden daha iyi durur. bunuda unutmayin. boyunuzu kompleks yapmayin cünkü istesenizde uzamiyor bi yastan sonra... degistirebilecegeniz seylere kafayi takin mesela vücudunuzu kas olarak daha iyi yerlere getirmeye calisin acigi biraz kapatirsiniz. saygilar.

yalnayak 174 cm boy var bot giyince 2 cm daha ekle..ama çoğu kız daha uzun be millet..Kafayı yicem..Bol hatunlu bir ortamda sizden uzun adamla gezmeyin tavsiye :D

• Like
Reactions: Azi
1.72 kisa bi boy degil gayet normal bence hic dert etme bende eskiden hep uzun boylu olmak isterdim hayalim 1.90 fln olmakti.Su an boyum 1.78 ve daha uzun olmasınıda acıkcası pek istemem.

hiç kız yazarmız yokmu arkadaşlar bi de onların gözünden 1.72 boy nasıl duruyo öğrenmek isteriz , ama benim fikrim bizim taktığımız kadar düşünmiolar bile 1.72 boylu birine ayy kısaymış bumu diolar yoksa :)

lecielbleu dedi:
hiç kız yazarmız yokmu arkadaşlar bi de onların gözünden 1.72 boy nasıl duruyo öğrenmek isteriz , ama benim fikrim bizim taktığımız kadar düşünmiolar bile 1.72 boylu birine ayy kısaymış bumu diolar yoksa :)

Başka "boy"u düşünüyor olmasınlar :D

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı