• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.78 boy-77 kilo 6.ayım.Görüşleriniz lütfen.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ertenna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ertenna

Üye
6 aydır haftada 3 gün düzenli şekilde salonda çalışıyorum.Herhangi bir besin takviyesi kullanmıyorum,bu sporda ki beslenme alışkanlıkları diyabet olmamdan dolayı bana birçok artı kazandırdı.Siz de değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Özellikle 6 aydır çalışan bir vücudun nasıl olabileceği konusunda. Teşekkürler..

Eklentiler

• Fotoğraf0647.jpg
    Fotoğraf0647.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 1.513
  • Fotoğraf0650.jpg
    Fotoğraf0650.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 1.017
  • Fotoğraf0654.jpg
    Fotoğraf0654.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 1.011
  • Fotoğraf0655.jpg
    Fotoğraf0655.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 865
Basladiginda altyapin olmadigini dusunursek hayet iyi , omuzlarin cok super hatta , vicudunda yag oranini merak ettim cunku pek yagli gozukmuyorsun , karin trap kol ve sirt a biraz daha asil , protein takviyesi iyi gelebilir ancak dersenki saglikli bulmuyorum veya sevmiyorum bu tur urunler , beslenmende protein agirlikli beslenmeye biraz egil. Olculerini de yazarsan daha iyi anlayabiliriz vicudunu.

6 ay önceki fotolarını ölçülerini ve şimdiki ölçülerini yazarsan daha iyi olur. önceki durumunu bilmeden nasıl yorum yapabiliriz?

vücut yağ oranımı bilmiyorum açıkçası,bu internette ki bel ölçünüzü girdiğinizde verdiği sonuca göre %13 ama pek inandırıcı elmedi açıkçası daha fazladır.
Ölçüler;
Omuz:118
Göğüs:96
Bel:82
Kol:33

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:29 ----------

6 ay önce boy kilo kaçtı

6 ay önce boyum aynıydı )) kilom ise 80.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:32 ----------

6 ay önceki fotolarını ölçülerini ve şimdiki ölçülerini yazarsan daha iyi olur. önceki durumunu bilmeden nasıl yorum yapabiliriz?

6 ay öncesine ait fotoğraflarım yok ama ölçülerimi biliyorum;
Omuz:115
Göğüs:91
Bel:94
Kol:31

Teşekkürler.

ölçülerine bakıldığında çok fazla gelişim yok 6 ay açısından. burdan şunu anlıyorum ya yeterli beslenmiyorsun yada antreman şeklin yanlış.

bu arada boy kilo nedir?

ölçülerine bakıldığında çok fazla gelişim yok 6 ay açısından. burdan şunu anlıyorum ya yeterli beslenmiyorsun yada antreman şeklin yanlış.

bu arada boy kilo nedir?

boy kilo konu başlığında mevcut ''voltaj''

dikkat etmemişim.

ama dediğim gibi %90 beslenmen iyi değil
Aslında beslenmem birçok arkadaşıma göre iyi sayılabilir,altı küçük öğün yemiyorum ama antreman sonrasında en az 100-150 gr protein 50-75 gr kabonhidrat tüketiyorum,normal günlerde de bundan pek aşağı değil.Çalışma temposundan dolayı genel olarak günde iki öğün beslenebildiğimi söyleyebilirim.Aralarda lor peyniri,muz,ceviz,kuru incir mutlaka tüketiyorum.thums:

arkadasım ben şahsi görüşüm bel cok iyi 94ile başlayıp 82ye indirmişsin.ama omuz ölçülerin gercektende cok az ve kol ölçünde cok az beslenmeyi saglam yap hacim çalışıyorsan çok saglam karbonhidrat tüketmen lazım 75gr yetmez.mesala ben omuz ölçüm 115 ile başladım 3ay sonra 122 oldu kol 31 iken 35 oldu..hacim çalıştıgım için çok karbonhidrat tüketiyiom..

arkadasım ben şahsi görüşüm bel cok iyi 94ile başlayıp 82ye indirmişsin.ama omuz ölçülerin gercektende cok az ve kol ölçünde cok az beslenmeyi saglam yap hacim çalışıyorsan çok saglam karbonhidrat tüketmen lazım 75gr yetmez.mesala ben omuz ölçüm 115 ile başladım 3ay sonra 122 oldu kol 31 iken 35 oldu..hacim çalıştıgım için çok karbonhidrat tüketiyiom..

Öncelikle görüşlerin için teşekkür ederim;
omuz ve kol ölçün çok az derken şimdiki durumum için mi yoksa 6 ayda ki gelişim için mi söyledin anlamadım.
Amacım evet hacimlenmek ancak yağlanmadan çünkü bel ölçümde ki değişimden de anlaşıldığı gibi yağlanmaya oldukça müsaitim,diyabet olmamdan dolayı da karboyla aram pek iyi değil hep çekinerek tüketirim.Şimdi bile fazla yağlı olduğumu düşünüyorum bir de sanki 3 kilo falan daha fazlam var gibi.Sizce yağlanmaktan korkmadan mı büyümek gerek yoksa diyete dikkat ederek mi?

6 ay uzun bir süre vücudun güzel sevdim biraz daha geliştirebilirdin ama aynen devam :) Göğüsler biraz yumuşak gibi görünüyor hacim kazanırsa daha iyi olur bence :)

antreman sonrası 100-150 gr protein çok değil mi :) onu bütün güne yaysan daha faydalı olur,sırf antreman sonrası bu kadar alıyorsan bu mantıkla gün boyunca toplam 300-350 filan alıyor olman ,yanlış bence,bütün güne yaysan daha olumlu olur senin için

garip

6 aydır haftada 3 gün düzenli şekilde salonda çalışıyorum.Herhangi bir besin takviyesi kullanmıyorum,bu sporda ki beslenme alışkanlıkları diyabet olmamdan dolayı bana birçok artı kazandırdı.Siz de değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Özellikle 6 aydır çalışan bir vücudun nasıl olabileceği konusunda. Teşekkürler..
kesinlikle 6 aya göre yetersiz bir vücud 6 aya kas yığını olan insanlar tanıyorum ''steroidsiz''Bana gelicek olursak 3 haftalık çalışmam var senden daha iyi durumdayım.

kesinlikle 6 aya göre yetersiz bir vücud 6 aya kas yığını olan insanlar tanıyorum ''steroidsiz''Bana gelicek olursak 3 haftalık çalışmam var senden daha iyi durumdayım.

yoruma bak arkadaş cıldırmamak elde degil.

adam kaçtan kaçtan kaça düşmüş sen 3 haftalık daha iyiyim diyorsun.
burada kimse sidik yarıştırmıyor.

arkadaş açmış başlık ve düzgün yorumlar bekliyor.

hic spor yapmayan amele işçilerinin vucudu bile bu spora aylarını vermiş insanlardan daha iyi durumdalar.

her insanın anatomisi aynı degil sonucta.

ayrıca adam diyabet..

hayır eline ne geciyor bu tür yorumlar yaparak anlamıyorum ki.
biraz büyüyün arkadaş!

yoruma bak arkadaş cıldırmamak elde degil.

adam kaçtan kaçtan kaça düşmüş sen 3 haftalık daha iyiyim diyorsun.
burada kimse sidik yarıştırmıyor.

arkadaş açmış başlık ve düzgün yorumlar bekliyor.

hic spor yapmayan amele işçilerinin vucudu bile bu spora aylarını vermiş insanlardan daha iyi durumdalar.

her insanın anatomisi aynı degil sonucta.

ayrıca adam diyabet..

hayır eline ne geciyor bu tür yorumlar yaparak anlamıyorum ki.
biraz büyüyün arkadaş!

sorun yok oktayd herkesin görüşleri önemli,olumsuz yorumlardan da birşeyler çıkartmaya çalışırım.
sen de tecrübelerine dayanarak görüşlerini paylaşırsan sevinirim.:)

Adamın daha önce ne durumda olduğunuz bilmiyorsun, bu kesin yorumu nasıl yaptığını anlamış değilim. Madem daha iyisin, ekle fotoğraflarını senide görelim, belki 3 haftada vücudunu nasıl değiştirebildiğin hakkında insanlara yardımcı olursun.

Back
Yukarı