1.80 83kg -Beslenmem Hakkında Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Herkeze Merhaba ,
başlıca söylemek gerekirse yaklaşık 1 senedir yaptığım bodybuilding de 7 aydır ara vermek zorunda kaldım .Geçen sene kilom :76 16.0 yağ oranından , denegesiz beslenmeyle ve sporsuz geçen 7 ay boyunca 83 kilo %21.0 yağ oranına sahibim.Bazal metabolizma= 1780

Şuan için hergün yaklaşık 1 saat boyunca cardio egzersizleri yapıyorum (haftanın 6 günü ).
Ve kullanmayı düşündüğüm diyette aşşağı yazıcağım gibidir , eğerki bi eksik veya fazla görürseniz , yorumlarınızı sakınmayınız.

Sabah : 200gram süt+müsli
ara öğün: 1 meyve
öğlen : 200gr tavuk+75 gram tam tahıllı ekmek
ara öğün : (2 meyve) 2 elma
akşam yemeği :200gr tavuk +50 gram tam tahıllı ekmek
gece öğünü : 150gram süt+1meyve

spordan sonra protein tozu+meyve

arkadaşım sen vücut yapmakta istiyomusun ağırlık çalışıcan mı, yoksa sadece kilo mu vermek istiyosun anlamadım. . . onu da söylersen tam yardımcı olabiliriz

Sabah : 200gram süt+müsli
ara öğün: 1 meyve
öğlen : 200gr tavuk+75 gram tam tahıllı ekmek
ara öğün : (2 meyve) 2 elma
akşam yemeği :200gr tavuk +50 gram tam tahıllı ekmek
gece öğünü : 150gram süt+1meyve

spordan sonra protein tozu+meyve

Gece yatmadan önce meyve tüketmeyin. Meyve şekeri yağ olarak depolanmaktadır. O yüzden meyveleri azaltın, yerine kompleks karbonhidratlar yerleştirmelisiniz. (Haşlanmış patates, makarna vb) Meyvelerden alamadığınız vitaminleri öğünlerdeki sebze yemekleriyle karşılamaya çalışın. İsterseniz multivitamin takviyesine de başvurabilirsiniz.

Hiç sebze tüketmiyorsunuz, sebze hem genel anlamda hem yağ yakımında meyveden daha faydalıdır.

Gece öğününüzde kesinlikle karbonhidrat tüketmemeniz gerekli. Yağsız süt ve yağsız peynirle günü kapatın.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız tasınmıstır.
tasınma sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyurudan önce günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmaktadır. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı