Limm10
Üye
Merhaba, iyi günler.
Arkadaşlar ben yaklaşık 1 Sene içerisinde spor yardımı ile 30 kilo verdim. Şimdi ise vücudumu toparlamak için spor salonuna yazıldım. Vücudumun görüntüsü pek hoşuma gitmiyor. Fotoğraftan bakabilirsiniz.

Boy 1.79 , Kilo 70 , Bel 84-85 , Yaş 21
Şimdi benim karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenip ağırlık çalışmam doğru olur mu? Yoksa hafif ve dengeli beslenip, ağırlık ve kardiyo birlikteliği mi doğru olacaktır?
Görüş ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Beslenme Programım =
Kahvaltı: 5 Yumurta ( 4 Beyaz, 1 Tüm ), 1 Kase Light YOĞURT, 2 Dilim Tam Buğday Ekmek, 10 Adet Siyah Çekirdekli Kuru Üzüm
Ara Öğün: 1 Avuç Çerez ( K.Üzüm, Ceviz, Fındık, Badem ) ÇİĞ
Öğlen: 200 Gram Tavuk Göğsü, 5 Yemek Kaşığı Lapa Pilav (Tuzsuz,Yağsız), Domates,Salatalık
Ara Öğün: 2 Dilim Ekmek Arası LOR Peynir, Domates, Salatalık
Akşam: 1 Adet Light Ton Balığı, 200 Gram Kepekli Makarna ( Tuzsuz,Yağsız)
Arkadaşlar ben yaklaşık 1 Sene içerisinde spor yardımı ile 30 kilo verdim. Şimdi ise vücudumu toparlamak için spor salonuna yazıldım. Vücudumun görüntüsü pek hoşuma gitmiyor. Fotoğraftan bakabilirsiniz.

Boy 1.79 , Kilo 70 , Bel 84-85 , Yaş 21
Şimdi benim karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenip ağırlık çalışmam doğru olur mu? Yoksa hafif ve dengeli beslenip, ağırlık ve kardiyo birlikteliği mi doğru olacaktır?
Görüş ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Beslenme Programım =
Kahvaltı: 5 Yumurta ( 4 Beyaz, 1 Tüm ), 1 Kase Light YOĞURT, 2 Dilim Tam Buğday Ekmek, 10 Adet Siyah Çekirdekli Kuru Üzüm
Ara Öğün: 1 Avuç Çerez ( K.Üzüm, Ceviz, Fındık, Badem ) ÇİĞ
Öğlen: 200 Gram Tavuk Göğsü, 5 Yemek Kaşığı Lapa Pilav (Tuzsuz,Yağsız), Domates,Salatalık
Ara Öğün: 2 Dilim Ekmek Arası LOR Peynir, Domates, Salatalık
Akşam: 1 Adet Light Ton Balığı, 200 Gram Kepekli Makarna ( Tuzsuz,Yağsız)