1.80 CM BOY 60 KILO NASIL KİLO ALABİLİRİM?

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar sizden kilo alma konusunda tavsiyeler istiyorum.
3 ay spor yaptım ve 55 kilodan 62 kiloya çıktım fakat sonra sporu bıraktım ve pişman oldum 59 kiloya düştüm ve tekrar spora başladım ve hala devam etmekteyim fakat maalesef kilo alamıyorum gainer kullanmayı düşündüm ve pahalı olduğu için kullanamıyorum maddi imkanlar el vermiyo tavuk göğsü yemek istiyorum fakat maddi konular burayada el koyuyo :) Bana ideal fiyatla beslenme önerileri olan var mı ? Kilo almam lazım

Dostum kilo almak istiyorsan makarna,bulgur ye en ideal ucuz ve karbonhidrat bakımından zengin hele hele nişastali olduğu için patatesde yiyebilirsin güzel kilo aldırır

Kilo almak için kilonun 5 6 katı karbonhidrat tuketmelisin yani 350 gram civarı 1 bardak pirinçten pilav yaptığın zaman yaklaşık 100 110 gram karbknhidrat almış olursun

Kardeşim ben 180 57kiloydum şimdi 72kiloyum anladığım tek şey öküz gibi yemek kolay gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim ben 180 57kiloydum şimdi 72kiloyum anladığım tek şey öküz gibi yemek kolay gelsin
Güzel taktik dostum iyi kilo almışsın helal olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[DOUBLEPOST=1485594632][/DOUBLEPOST]
Şok markette 90 kuruşa 100 gram çekirdek içi var 100 gram 582 kalori afiyet olsun.
Kalorisi baya iyiymiş ve ucuzda şokda öyle bişey olduğunu bilmiyodum teşekkürler

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar sizden kilo alma konusunda tavsiyeler istiyorum.
3 ay spor yaptım ve 55 kilodan 62 kiloya çıktım fakat sonra sporu bıraktım ve pişman oldum 59 kiloya düştüm ve tekrar spora başladım ve hala devam etmekteyim fakat maalesef kilo alamıyorum gainer kullanmayı düşündüm ve pahalı olduğu için kullanamıyorum maddi imkanlar el vermiyo tavuk göğsü yemek istiyorum fakat maddi konular burayada el koyuyo :) Bana ideal fiyatla beslenme önerileri olan var mı ? Kilo almam lazım
http://www.vucutgelistirmeci.net/gunluk-kalori-ihtiyaci-nasil-hesaplanir/
burdan kalori ihtiyacını hesapla ve alman gereken kaloriye 200 kalori ekle bu sayede hem az yağlanırsın hem kasların artar tabi yavaş kilo alırsın

Merhaba,ilk spora başladığımda kilo için başlamıştım.1.83 boy 75kg idi.Yatarken cici bebe yedim her akşam 2 ay içinde 9 kilo almıştım:)

Back
Yukarı