1.84 boyunda biri icin kilo kac olmali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Svastika

Üye
merhabalar . 1.84 boyunda 76 kiloyum, ancak hala yandan ince durmaktayim. medium tisortu doldurmak ve sturdy(turkcesi saglam sanirim) bir goruntu icin kac kilo olmaliyim bu boy ile? fit olmaktan bahsetmiyorum demek istediğimi anlamissinizdir
sizce kac kilo daha almaliyim ?
fotolarim
ektedir

Eklentiler

• 090664E2-A101-4620-A8DA-C2EE53EE0311.jpeg
    090664E2-A101-4620-A8DA-C2EE53EE0311.jpeg
    39,3 KB · Görüntüleme: 1.917
  • E3CCFF42-EF52-41D0-A5F7-F8FE328FED6A.jpeg
    E3CCFF42-EF52-41D0-A5F7-F8FE328FED6A.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 1.092
  • 71C6FBF6-4B9D-4A1B-B92C-8417572E81D4.jpeg
    71C6FBF6-4B9D-4A1B-B92C-8417572E81D4.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 1.121
  • 00CDD4EA-A132-4785-A2D5-53DA32E9F2F4.jpeg
    00CDD4EA-A132-4785-A2D5-53DA32E9F2F4.jpeg
    72 KB · Görüntüleme: 1.892
clean bulk yapıp 10 kilo kas eklerseniz iyi olur. Evet yağlar kaslardan daha geniş yer tutar. Yağlanınca daha büyük oluruz. Ama kimsede 10 kilo yağ istemez diye tahmin ediyorum. Sonuçta 10 kiloda az değil ve 10 kilo kas da vücudunu yeterince büyütecektir.

Karb kaynağınız tek olsun bence bu süreçte size sindirimi en rahat olan pirinci seçmeniz tavsiyem
Suyu tuzu biraz arttirin
10 kg kas kütlesi koymak ciddi zaman ve detay isteyen bir iş açıkcası
8 tekrar 9. Tekrarı çıkartamayacak ağırlıklar, kasa max gerilim sağlanması guzel sonuç verecektir
Daha çok yiyin, daha çok cardio yapın. Yağlanma problemi olmayacaktır
Splite çalışın ve bu programda her bölgeyi ince ince isleyin, bir büyük bir küçük grup ideal olacaktır, basarilar

ben de 180cm boyundayım şu an 78 kg yum 83 e akdar çıkmıştım hedefim 85-86 olmak ama malesef ne yaparsam yapayım kol ve bacak aşırı ince boyum sizden kısa kilom fazla olmasına rağmen sizin gibi atletle kalamam resmen dokuluyorum evde salonda spor yaparak çıktım buralara ama hala yeterli değil artık makro mikro protein karbonhidrat gibi beslenmeye ağırlık vermem gerek sizi tebrik ediyorum gerçekten güzel çalışmış gelişmişsiniz görüntü de bir terslik yok herşey yolunda ama bir 10 kg daha alın çok daha iyi olun

Karb kaynağınız tek olsun bence bu süreçte size sindirimi en rahat olan pirinci seçmeniz tavsiyem
Suyu tuzu biraz arttirin
10 kg kas kütlesi koymak ciddi zaman ve detay isteyen bir iş açıkcası
8 tekrar 9. Tekrarı çıkartamayacak ağırlıklar, kasa max gerilim sağlanması guzel sonuç verecektir
Daha çok yiyin, daha çok cardio yapın. Yağlanma problemi olmayacaktır
Splite çalışın ve bu programda her bölgeyi ince ince isleyin, bir büyük bir küçük grup ideal olacaktır, basarilar

yorumunuz icin tesekkur ederim, aslinda amacim o 10 kiloyu sadece kas olarak almak degil, yarisini kas yarisini da su/yag olarakta alabilirim, yaglanmak gibi bir korkum yok anlayacağınız.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-24'e aykırı başlık açmak!

Madde 24- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı