1.85 Boy 55 Kilo

Evet başlık’da gördüğünüz gibi 1.85 boyunda 55 kilo bir insanım 17 yaşındayım psikolojim yemin ederim ki bozulucak spora başladım şuan’da herşeyi yiyorum ama önceden ne yaptım ettim alamadım. Sokak’da gezmeye bile utanıyorum tanıştığım çoğu insan çok zayıfsın diyorlar, evet haklılar ama bu benim çok moralimi bozuyor.. 3 aylık yazıldım 3 ayın sonucunda hedefim 65. Bana yardımcı olun lütfen ilk günden sınırlarımı zorladım zaten şuan kolları düz bile yapamıyom ama her şeyi yiyorum. Sizlerden öneri istiyorum nasıl hızlı kilo alabilirim genç olduğum için bütçem yok evde ne varsa onu yiyorum şuanda günde 5 6 tane yumurta yiyorum sabah kalktığımda. Bir çok kişi dalga geçip 1 günde’ki tüm hevesimi boşa çıkartıyor zaten siz geçmeyin lütfen

Moral bozacak birsey yok, sağlığın yerinde, derdin kilo almak Bunun da matematiği var, eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa kilo almana engel, yaktığın kaloriden fazlasını alman lazım. Öncelikle agirsaglam veya tdee gibi bir sayfadan alman gereken kaloriyi hesapla ve günlük bunu alıp almadığını takip et. Yerken dikkat etmen gereken bir diyete su an gerek yok, sağlıksız olmadıkça herseyi yiyebilirsin. Pirinç, makarna, bulgur, yulaf ezmesi…

Moral bozacak birsey yok, sağlığın yerinde, derdin kilo almak Bunun da matematiği var, eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa kilo almana engel, yaktığın kaloriden fazlasını alman lazım. Öncelikle agirsaglam veya tdee gibi bir sayfadan alman gereken kaloriyi hesapla ve günlük bunu alıp almadığını takip et. Yerken dikkat etmen gereken bir diyete su an gerek yok, sağlıksız olmadıkça herseyi yiyebilirsin. Pirinç, makarna, bulgur, yulaf ezmesi…
Cevabınız için teşekkür ederim. Şuan’da her şeyi yiyorum önüme gelen aklıma geldikçe’de yiyorum acaba bunun etkisini ne zaman görürüm ? Birde Çarşamba günü spora başladım ilk gün sınırları zorladım dün hiç kolları açamıyordum, şimdi biraz açıyorum. Spora gitmelimiyim bu gün tanıdığım bir abi git daha iyi gelişirsin dedi.

Cevabınız için teşekkür ederim. Şuan’da her şeyi yiyorum önüme gelen aklıma geldikçe’de yiyorum acaba bunun etkisini ne zaman görürüm ? Birde Çarşamba günü spora başladım ilk gün sınırları zorladım dün hiç kolları açamıyordum, şimdi biraz açıyorum. Spora gitmelimiyim bu gün tanıdığım bir abi git daha iyi gelişirsin dedi.
Etki icin süre vermek zor ama yeni başlayanlarda ortalama 3 ayda etki görürsün. İlk gun hamlık agrisidir, zamanla geçer ama başlangıçta sınırları zorlamak yerine hareket formlarını öğrenmeye çalış.

Back
Yukarı