Merhabalar,bende bozulan motivasyonumu tekrar düzeltmek için yağ yakımı günlüğü oluşturmaya karar verdim.123 kilodan 112 kiloya 3 ayda indim çok şükür,inşallah da şimdi devam ettirmeye çalışacağız
Beslenme programıma gelirsek
Sabah:2 yumurtalı,çok az zeytinyağlı,biberli menemen,yanında lor peyniri ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün: 1 adet muz veya 4-5 adet ceviz
Öğlen: 150-200 gram ızgara tavuk göğsü,antreman varsa 3-4 kaşık bulgur pilavı ve ufak kase yoğurt
Ara öğün:4-5 adet ceviz
Akşam: 150-200 gram tavuk göğsü-köfte(kısacası et
) ve yoğurt,yemeğine göre bir miktar patates püreside olabilir yanında
Antreman programına gelince haftada en az 3 en fazla 5 defa gidebiliyorum.Gittiğimde ilk olarak az ağırlık çok tekrar (3x12)şeklinde tüm vücut çalışması yapıyorum 8-10 hareket ve yaklaşık 35-40 dakika sürüyor,ardından 20 dakika bisiklet,onun ardından 20-25 dakika yürüyüş bandında hiiit kardiyo veya eğimli şekilde tempolu yürüyüş yapıyorum.
İlk tartılışım bundan 1 ay sonra olacak hayırlısı bakalım

Sabah:2 yumurtalı,çok az zeytinyağlı,biberli menemen,yanında lor peyniri ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün: 1 adet muz veya 4-5 adet ceviz
Öğlen: 150-200 gram ızgara tavuk göğsü,antreman varsa 3-4 kaşık bulgur pilavı ve ufak kase yoğurt
Ara öğün:4-5 adet ceviz
Akşam: 150-200 gram tavuk göğsü-köfte(kısacası et

Antreman programına gelince haftada en az 3 en fazla 5 defa gidebiliyorum.Gittiğimde ilk olarak az ağırlık çok tekrar (3x12)şeklinde tüm vücut çalışması yapıyorum 8-10 hareket ve yaklaşık 35-40 dakika sürüyor,ardından 20 dakika bisiklet,onun ardından 20-25 dakika yürüyüş bandında hiiit kardiyo veya eğimli şekilde tempolu yürüyüş yapıyorum.
İlk tartılışım bundan 1 ay sonra olacak hayırlısı bakalım