gkrt_07
Üye
Merhaba Arkadaşlar, 1 Ay, 2 Gün Oldu. Benim Sorunum Öncelikli Olarak YAĞ tabii ki, sonra güzel fit bir vücut ve ömür boyu saglıklı yasama dogru emın adımlar
NOT: İLK ay oldugu için vücut ölçülerini almadım (HIZLI KİLO KAYBI OLACAGINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN), önümüzdeki günlerde ölçüleri alıp o ölçülere göre aydan aya belirteceğim ölçüleri.
*Kardiyo agırlıklı bir program yaptım
*Haftada 1 gün kaldırabıldıgım max. agırlıkla çalıştım,
* 1 gün hafif ve orta agırlıklarla çalıstım (TEMEL VÜCUT HAREKETLERİ - KOMPLE VUCUT HER BÖLGEDEN 2 HAREKET.)
*2 gün sıkı kardiyo 50dk - 1 Saat koşu bandı + 30-40dk bisiklet
*Gittiğim Hergün Karın Hareketleri Yapıyorum
*Sıkıştırma / Diz Çekme / Mekik / Twist.
Haftada en az 4, en fazla 5 gün gidebiliyorum.
Beslenme Programım Şu Şekilde Genelde;
--------------------------------------------------------------------------------------Sabah 08.30: 3 Yumurta Beyazı + 50-100gr arası Lor Peynır + 2 büyük Marul + Domates - Salatalık+ Çay ya da Yeşil Çay (Şekersiz) sonra güzl
Ara Öğün: Genelde Olmuyor ama Olduğu zamanlar 4-5 Fındık ya da Ceviz ya da Badem
Öğlen 13.00: Büyük Kase Salata (Marul - Göbek - Yeşil ve Kırmızı Biber - Domates- Salatalık - Maydanoz) + 150gr civarında Haşlanmış yagsız tavuk gögsü yanına bazen light ayran ama genelde su ile yiyip içiyorum.
Ara Öğün: 15.00 : Genelde 100gr Light Yogurt + 1 Yarım Kaşık Yulaf Kepeği (Fazla Yemiyorum) veya kuru kayısı ile badem
Akşam Yemeği 18,00 (Bu saatten sonra yemiyorum): Büyük bir tabak salata ve 150gr civarı haşlanmış yagsız gögüs eti + Çorba yada Kuru fasulye.
Öğlen yemeklerınde bazen tavuk yerıne TON BALIGI ve Haftada bir gün buharda alabalık yapıp yiyorum yaklasık 200 gr.
*Bazen Yeşil Elma İlave ediyorum ara öğüne.
*Akşam Öğünlerine Haşlanmış Sebze İlave Ediyorum Bazen (Brokoli Karnabahar Ispanak)
*Şekerli,Tuzlu ve Unlu Gıdalardan Uzak Duruyorum.
*Kana Geç Karışan Karbonhidratlardan Tüketmeye Çalışıyorum Karbonhidrat alacagım zamanlar. (Fındık,Ceviz,Badem, sebzeler,baklagiller.)
Resimleri Ek Olarak Ekliyorum, Yorumlarınızı Bekliyorum.
2 Soru Soracagım,Birbiriyle Baglantılı Zaten.
1- Kardiyoya Devam edip, bölgesel agırlıklara mı geçmeliyim (hergün farklı bölge) ?
2- Ağırlık Antremanlarına Öncelik verip Hacim kazanmalı , düşüp tempoda kardiyo mu yapmalıyım?

NOT: İLK ay oldugu için vücut ölçülerini almadım (HIZLI KİLO KAYBI OLACAGINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN), önümüzdeki günlerde ölçüleri alıp o ölçülere göre aydan aya belirteceğim ölçüleri.
*Kardiyo agırlıklı bir program yaptım
*Haftada 1 gün kaldırabıldıgım max. agırlıkla çalıştım,
* 1 gün hafif ve orta agırlıklarla çalıstım (TEMEL VÜCUT HAREKETLERİ - KOMPLE VUCUT HER BÖLGEDEN 2 HAREKET.)
*2 gün sıkı kardiyo 50dk - 1 Saat koşu bandı + 30-40dk bisiklet
*Gittiğim Hergün Karın Hareketleri Yapıyorum
*Sıkıştırma / Diz Çekme / Mekik / Twist.
Haftada en az 4, en fazla 5 gün gidebiliyorum.
Beslenme Programım Şu Şekilde Genelde;
--------------------------------------------------------------------------------------
Ara Öğün: Genelde Olmuyor ama Olduğu zamanlar 4-5 Fındık ya da Ceviz ya da Badem
Öğlen 13.00: Büyük Kase Salata (Marul - Göbek - Yeşil ve Kırmızı Biber - Domates- Salatalık - Maydanoz) + 150gr civarında Haşlanmış yagsız tavuk gögsü yanına bazen light ayran ama genelde su ile yiyip içiyorum.
Ara Öğün: 15.00 : Genelde 100gr Light Yogurt + 1 Yarım Kaşık Yulaf Kepeği (Fazla Yemiyorum) veya kuru kayısı ile badem
Akşam Yemeği 18,00 (Bu saatten sonra yemiyorum): Büyük bir tabak salata ve 150gr civarı haşlanmış yagsız gögüs eti + Çorba yada Kuru fasulye.
Öğlen yemeklerınde bazen tavuk yerıne TON BALIGI ve Haftada bir gün buharda alabalık yapıp yiyorum yaklasık 200 gr.
*Bazen Yeşil Elma İlave ediyorum ara öğüne.
*Akşam Öğünlerine Haşlanmış Sebze İlave Ediyorum Bazen (Brokoli Karnabahar Ispanak)
*Şekerli,Tuzlu ve Unlu Gıdalardan Uzak Duruyorum.
*Kana Geç Karışan Karbonhidratlardan Tüketmeye Çalışıyorum Karbonhidrat alacagım zamanlar. (Fındık,Ceviz,Badem, sebzeler,baklagiller.)
-----------------------------------------------------------------------------------
Gel Gelelim Resimlere

Resimleri Ek Olarak Ekliyorum, Yorumlarınızı Bekliyorum.
2 Soru Soracagım,Birbiriyle Baglantılı Zaten.
1- Kardiyoya Devam edip, bölgesel agırlıklara mı geçmeliyim (hergün farklı bölge) ?
2- Ağırlık Antremanlarına Öncelik verip Hacim kazanmalı , düşüp tempoda kardiyo mu yapmalıyım?
Eklentiler
Son düzenleme: