1. Ay fitness

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar aktif olarak 15 gündür düzenli spor(3 ay önce 20 gün falan yapmıştım düzensiz) ve beslenme programımı uyguluyorum fakat kiloda değişim göremedim (yaş 16 boy 166.5 kilo 69-70.50) bu kiloda değişiklik görememin sebebi spordan olabilirmi biraz karında incelmeler toparlamalar hissediyorum . Beslenme programım 08.00 2-3 adet yumurta vaktim olursa peynir domates ..16.30 önüme gelen doyacak kadar diyebilirim 18.30 spor vakti 20.45 cıkıs 200 ml günlük süt içiyorum eve gelince 1 adet muz vs. Kilomun 63 olmasını istiyorum ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum...

8.5 saat açlık ne için?

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : https://www.bodyforumtr.com/forums/beslenme.24/

Arama Kelimeleri : Beslenme

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı