nortokeat
Üye
1 aydır spora başladım işler iyi gidiyo ama beslenme berbat.yani size şöyle söyliyim efsane bi şekilde spora tutunmuş vaziyetteyim ama tahmini olarak 2 günde 1 öğün yemek yiyorum.ciddiyim.mesela dün sabah 2 yumurta yedim 1 bardak süt akşam yarım paket burçak bisküvi,bitti.bu olay çok sıkıntı oluyo bana.ayrıca öğrenciyim ayrı şehirde yaşıyorum,yemek yapamıyorum.mecburi gidip tost most gömüyorum.yani olay şu ya hiç yemek yemicem ya da saçma sapan şeyler yicem,seçenekler bunlar.10 günde bir dışarda tavuk ya da et yiyebiliyorum ancak.bu olay gelişimimi yüzde 50 geri götürüyo bence,moral olarak çöküyorum.
şimdi hiçbir şekilde protein alamamam sebebiyle,protein tozu almalımıyım,hiçbir şekilde sporu bırakmıcam,sürekli devam.bu yüzden kullanmayı düşünüyorum.ne dersiniz.bide beslenmeyle ilgili tavsiyleriniz var mı?
şimdi hiçbir şekilde protein alamamam sebebiyle,protein tozu almalımıyım,hiçbir şekilde sporu bırakmıcam,sürekli devam.bu yüzden kullanmayı düşünüyorum.ne dersiniz.bide beslenmeyle ilgili tavsiyleriniz var mı?