Öncelikle multipower hiç kullanmadım ama benim bir ölçeğimde 40 gram var 1 ölçek kullanıyorum multipowerın ölçeği küçükse sorun yok 30-40 gram arası ediyorsa 3 ölçek.
Programına gelince ne zamandır spora gittiğini daha önce program uygulayıp uygulamadığını yazmamışsın. Ne olursa olsun programın bence çok karışık. Fullbody programı yapıyorsun gibi görünüyor ama bazı bölgeler 2 hareket bazı bölgeler 4 hareket yapılmış kardiyo uzun tutulmuş. Benim önerim fullbody yapacaksan temel hareketlerden oluşan programlar uygulaman çünkü aynı anda çoklu kas gruplarını çalıştırarak az hareketle maksimum güçte çalışabilirsin. Kardiyoyu da spordan sonra ve off günlerinde sırf kardiyo yapman daha doğru olur. Vücut yanlış hatırlamıyorsam 40 dakikadan sonra yağ yakmaya başlar o yüzden spordan sonra koşu ve bisiklet yapman daha doğru olur. Off günler de de 1 saat değişik tempolarda koşu yeterli olacaktır. Bana göre temel hareketlerin ne olduğunu soracak olursan squat, bench press, deathlift, bent over row, military press. Bu hareketleri 2 güne uygun şekilde bölüp yan omuz kol ve kalf çalıştıran hareketleri de uygun şekilde eklersen 2 günlük full body programın hedefine ulaşır. Sonra bir gün ara verip yine iki gün uygularsan tüm vücudunu haftada 2 kere çalıştırmış olursun.