1 ayda 6 kilo aldıran karışımım

doki26

Üye
Malzemeler
Pirinç unu ( vitamin ve demir minerali ilaveli)
Çikolata (ekmeğe sürülen)
Corn Flakes(mısır gevreği,çikolatalı)
Dondurma
2adet yumurta
100 gr fıstık içi
1 litre süt

Yapılışı

Önce 100 gr fıstık içini mutfak robotunuzla veya başka bi yöntemle toz haline getiriyoruz. Daha sonra içine 3 çorba kaşığı pirinç unu ekliyoruz sonra 2 tatlı kaşığı çikolata atıyoruz iki avcumuzunabildiği kadar mısır gevreği ilave ediyoruz üstüne 2 çorba kaşığı dondurma 2 adet yumurtanın akını ve 1 litre sütümüzü ilave ediyorz. Sonra robotumuzla 6 dk kadar karıştırıyoruz ve her gece yatmadan 30 dk önce hepsini tüketiyoruz. Yumurtanın tadı bu karısımda pek anlasılmıyor fakat çiğ olarak tüketmek ne kadar sağlıklı olur o kadarını bende bilmiyorum.

Ben bu karışımı 1 gün arayla her gece tükettim ve 1 ayda 6 kilo almamı sağladı.

Not: ben içine 2 kaşık eczanelerde satılan bulk tozundan atıyordum buradaki tarife yazmamamın sebebi içeriğini bilmememden dolayıdır saygılarımla :)

bizimle paylaştığın teşekkürler.. forumda buna benzer bi kaç karışım daha var ev yapımı gainer ;)

surekli ayni mresaji atiyorum ama yapicak bisey yok

yumurtalari pisimeden tuketmeyin salmonella riski vardir ne olursa olsun pisirin yada paztorize yumurta kullanin

salmonellanin ne oldugunu bilmeyen arkadaslar forumu arstirsin ve salmonella olan bir arkadasimizin basligina goz atsin

Back
Yukarı