1 ayda 8 kilo garanti .

arkadaşlar bende bu adreste böyle bir ürün gördüm markasız ama bunu satan kişi gittigidiyorda yaklaşık 2 bin küsur ürün satmış ve %98 olumlu yorumu var bilmiyorum sizce böyle bir şey sağlıklımı yorumunuz ne olur ben vücut geliştirmek için burda değilim tek problemim kilo almak.

garanti vermeyen satıcıya ben çok nadir rastladım.kişinin metabolızmasına göre her ilaç veya ürün değişkenlik gosterır.bunu saptayamayan biri nasıl olursa garantisini verir?

Hocam haklı metabolizma kişiden kişiye değişir özellikle yağ yakıcı ürünlerde çok farkediyor

1 ayda 8 kilo vermek zaten sağlık açısından iyi değil, çok daha fazla kilo verdiren maddeler var ancak çok ciddi yan etkiler oluşturmakta. Nekadar çabuk kilo verirsek, okadar çabukta kilo alırız...Cardio-hafif ağırlık çalışmaları veya süper setli çalışmalar sağlıklı kilo vermenin en güzel yolu :) Ben herzaman şunu söylüyorum, sporunuzu, beslenmenizi tam olarak oturtun uzun bir süre vücudunuzu dinleyin baktınız hala gelişme yok hala kilo veremiyorsunuz ozaman sıkça kullanılan doğal destekleri kullanın.

1 ayda 8 kilo vermek zaten sağlık açısından iyi değil, çok daha fazla kilo verdiren maddeler var ancak çok ciddi yan etkiler oluşturmakta. Nekadar çabuk kilo verirsek, okadar çabukta kilo alırız...Cardio-hafif ağırlık çalışmaları veya süper setli çalışmalar sağlıklı kilo vermenin en güzel yolu :) Ben herzaman şunu söylüyorum, sporunuzu, beslenmenizi tam olarak oturtun uzun bir süre vücudunuzu dinleyin baktınız hala gelişme yok hala kilo veremiyorsunuz ozaman sıkça kullanılan doğal destekleri kullanın.
Alperen sanırım edegede arkadaşımız kilo aldırıcı üründen bhsetmiş.
Bende malum sitede bu ürünü bördüm uzakdoğu ürünü gibi bi ambalajda garantiler falan verilmiş.
Bir ayda 8 - 10 kilo vücuda yüklemek kalbimize ağır gelir.
Bence kilo almakta vermekte yavaş yavaş olmalı.
Acele etmemek lazım

cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
sanırım yetkili arkadaşlar linki kaldırmış link vermenin yasak olduğunu bilmiyordum.

edit : ayrıca bu ürün kilo aldırıcı değil iştah açıcı bi ürünmüş.

Son düzenleme:
1 ayda 8 kilo almak garanti diyebilen zihniyetin ürünlerine bilinçli bir sporcu zaten güvenmez, güler geçer...

Bu forumda üye arkadaşların da bilgi paylaşımı ve kendilerini eğitmeleri sayesinde belli bir bilinç düzeyinin üstünde olduğu varsayılırsa bu tarz bir ürünün forum üyeleri tarafından ciddiye alınmaması gerekir ve öyle de olmuştur.

Başlığı açan arkadaşın bu tarz ürünlere itibar etmemesini öneririm.

İnsan vücudunun gelişimini etkileyen o kadar fazla faktör vardır ki, hiçbir ürün bir takım gelişimleri garanti altına alıyorum deme lüksüne sahip değildir.
Bunu iddia eden firmaların da güvenirliklerinin ve inandırıcılıklarının sorgulanması gerekir.

kime göre neye göre

bazı insan vardır 1.65 boyunda 75 kilodur zar zor 2-3 kilo alır 1 ayda..
bazı insan vardır. 1.90 boyunda 80 kilodur 1 ayda rahat bir şekilde 7-8 kilo alabilir..

bunun garantisi diye birsey yoktur yani...

Ben 2 senedir kullandığım gainer ve protein desteğiyle beraber 8 kilo aldım % 80 i Kas olarak.
Böyle bir ürünün bana ayda 8 kilo aldıracağına ananmıyorum .
Her vücut farklı şekilde enerji tüketir,bazı vücutlar daha fazla enerjiye ihtiyaç duyarken ( ben ) bazı vücutlar daha az enerji tüketir.
Az enerji tüketen vücutta daha çabuk kilo alır.
Her insanın metabolizması farklıdır.
Bu ürünü kullanıp iştahımda patlama olacağınada inanmıyorum,zaten biz vg yapan arkadaşlar spor yaparak iştahımızın açılmasına yardımcı oluyoruz,böyle imitasyon ürünlere güvenmemeliyiz.

en iyiler genel pazarı ele alacak olursak reklamlarını sadece yeni piyasaya sürdükleri ürünlerde kullanırlar.mevcut ürün stoğunu tüketmek adına reklama girmezler.örnek vermek gerekırse hepiniz senelerdir televizyon izliyorsunuz;kaçınız miele markasının veya daıkın marka ürünlerin reklamına rastladınız.reklamın sürekliliğine bakıyorumda benim ilgi alanlarımda daha çok yerli üretimlerde ağırlık kazanmış.

Bu tip ürünlerde genellikle minumum yan etki maksimum olması gereken etki anlatılır.Dolayısıyla ürünü satmak için söylenen herşey mubahtır düşüncesiyle yazılıp çizilen şeylerdir bunlar.Kaldıki 1 ayda 8 kilo aldınız bu 8 kilonun nerdeyse tamamı yağ olacağı için aslında size daha büyük bir sorun olacaktır.VUcudunuzu forma sokmak istediğiniz zaman fazla kiloları daha doğrusu yağları nasıl yakmayı düşüneceksiniz.Arkadaşlar inanın yağlı bir vucut belki derinin kalın olmasından dolayı daha iri gibi gözükebilir ama asla bir avantaj değildir.Yağlı vucut yağlarını eritmeye çalışırken hem ayrı bir antreman programı ve zahmet çekecek hemde kas kaybı yaşayacaktır ama fith bir vucut herzaman için sadece gelişimi için uğraşacaktır.Bırakın kalın gözükmek için elinizi göbeğinize attığpınız zaman lop lop yağlar geleceğine biraz daha ince olun ama fith olun.

evet gittigidiyor tarzı sitelerde böyle şeyler çok satılıyor faydası tartışılır garanti diye birşey yoktur bence.bi arada boy uzatıcı yoko diye bişey görmüştüm herkeste olumlu yorum yapmıştı. bence markadan şaşma derim...

Back
Yukarı