Alperen sanırım edegede arkadaşımız kilo aldırıcı üründen bhsetmiş.1 ayda 8 kilo vermek zaten sağlık açısından iyi değil, çok daha fazla kilo verdiren maddeler var ancak çok ciddi yan etkiler oluşturmakta. Nekadar çabuk kilo verirsek, okadar çabukta kilo alırız...Cardio-hafif ağırlık çalışmaları veya süper setli çalışmalar sağlıklı kilo vermenin en güzel yoluBen herzaman şunu söylüyorum, sporunuzu, beslenmenizi tam olarak oturtun uzun bir süre vücudunuzu dinleyin baktınız hala gelişme yok hala kilo veremiyorsunuz ozaman sıkça kullanılan doğal destekleri kullanın.
dahada vahim iştahını açıyor da nasıl rakam verebiliyor ki?cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
sanırım yetkili arkadaşlar linki kaldırmış link vermenin yasak olduğunu bilmiyordum.
edit : ayrıca bu ürün kilo aldırıcı değil iştah açıcı bi ürünmüş.
iyi mal reklam istemez.fazla inanma böyle şeylere.
Sen marka yapmış suplement firmalarını bu ürün gibi abartılı reklam yaptığını gördünmü ?cola,pepsi,mcdonalds... bunların reklamlarını izlememek gerekirdi o zaman.![]()
ben onu belirtmedim.mal ne kadar iyi olursa olsun reklama ihtiyacı vardır demek istedim.Sen marka yapmış suplement firmalarını bu ürün gibi abartılı reklam yaptığını gördünmü ?