1 ayda belim hiç incelmedi neden olabilir ?

Merhabalar tam 1 ay önce spora başladım ekmeği falan bıraktım haftanın 6 günü haşlanmış yumurta, pilav tavuk yemekten gına geldi. Ölçüleri yazıyorum.

Başlangıç;

Kilo : 71.3
Omuz : 114
Göğüs : 99
Bel : 93
Biceps : 30
Bacak : 50
Calf : 37

Güncel

Kilo : 69.850
Omuz : 116
Göğüs : 107
Bel : 93
Biceps : 32
Bacak : 58
Calf : 38

Açıkçası hayal kırıklığı oldu. Yemeyi çok seven biri olarak onlarca şeyden feragat ettim kiloya zaten etkisi yokmuş anlaşılan. Ekmek de yesem cips de yesem haşlanmış yumurta da yesem (kusasım geliyor kokusunu bile alınca artık) kiloya pek bir etkisi yokmuş yani karın kaslarının mutfakta yapıldığı hikaye çıktı. Çok yediğimi düşünebilirsiniz 100 gram pilav (pişmiş hali) 300-400 gram et, 3 yumurta 5 badem 7 zeytin yedim neredeyse 1 ay boyunca. Zaten pandemi yine geldi salonlar falan kapatılacak sanırım. Evde nasıl bel çevresini inceltebilirim önerisi olan var mı bir hareket falan gibi. Hocaya sorduğumda "ağırlık kaldır yine kalori yakarsın belin incelir" demişti ama pek öyle olmamış gibi görünüyor

kardiyo yapmalısın
amtremandan sonra minimum 30 dk ya hızlı yürü yada koş

Bele odaklamışsın kendini ama diyer gelişen yerlerine dikkat çekerim. Böyle devam et ölçüleri arttır zaten bel önce gözükür. Karbonhidratı azalt belden gider bel inatçı

Her allahın günü tavuk pilav yemenin anlamı yok. Bu kadar kendine eziyet ederek yaptığın bir işten olumlu sonuçlar bekleme, zaten biraz daha dayanır daha sonrasında tamamen salarsın yakında. Önemli olan uzun vadede sürdürülebilirliği olan programlar yapmak.

20 yıl yatıp cipsleri, kolayı gömüp daha sonra spora başlayıp 1 ay tavuk, pilav, yumurta yiyerek olsaydı keşke bu işler. Makro ve kalori hesabı yapmayı öğren, kendini de bu kadar sıkma. Bu iş uzun bir süreç. Kendini sıkarsan sadece erken pes edersin.

Back
Yukarı