Yas 17 boy 1.80 kilo 76-78 arası birşey 9 yasımdan beri futbol oynuyorum ama 1-1.5 yıl önce futbolu bıraktım yani ozmandan beri spor yapmıyorum gecen ay salona yazıldım bugün tam 1 ay oldu resimleri ekliyorum
Ölçülerim salondaki hocam ölçüleri göğüs ve omuzda direk karşıdan karıya ölçüyor yani çepeçevre sarıp ölçmüyor o şekildeki ölçülerim başlangıç ve bugünkü olarak;
Omuz : 52 - 57
Göğüs : 34 - 38
Kol : 33 - 34.5
Bel : 81 - 78
En yakın zamanda göğüs ve omzu nizami olarak ölçüp paylaşıcam.
Pazartesi yeni programa başlıcam çok daha fazla hacimlenmek istemiyorum aslında göğüs eksik göğsü biraz hacimlendirip şekle sokmak istiyorum bunun için ne önerirsiniz, Eleştiriler program önerileri geliştirmem gereken bölgeleri tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim
Ölçülerim salondaki hocam ölçüleri göğüs ve omuzda direk karşıdan karıya ölçüyor yani çepeçevre sarıp ölçmüyor o şekildeki ölçülerim başlangıç ve bugünkü olarak;
Omuz : 52 - 57
Göğüs : 34 - 38
Kol : 33 - 34.5
Bel : 81 - 78
En yakın zamanda göğüs ve omzu nizami olarak ölçüp paylaşıcam.
Pazartesi yeni programa başlıcam çok daha fazla hacimlenmek istemiyorum aslında göğüs eksik göğsü biraz hacimlendirip şekle sokmak istiyorum bunun için ne önerirsiniz, Eleştiriler program önerileri geliştirmem gereken bölgeleri tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim