1 aylık değişim

Merhaba arkadaşlar bugün bir ayım doldu fotoğraf kalitesi biraz kötü kusura bakmayın vücut ölçülerim hocanın ilk bir aylık fullbody programı ile aşağıdaki gibi oldu. Yarın Bölgesel çalışmaya geçicem fakat şöyle söylim mahalle arası bir salonda hoca biraz ilgisiz yani bir program var herkes aynı programı yada kafasına göre çalışıyor insanlar. Forumu çok araştırdım siz değerli üyelerin paylaşımları gerçekten çok güzel. Fakat hala nasıl bir program izlemeliyim bilemiyorum yeni başlayan ektomorf biri için çok ağırlık az tekrarmı yoksa tam tersimi bilgilendirirseniz çok sevinirim. Hepinize iyi çalışmalar

Omuz : 107 - 110
Göğüs : 87 - 93
fotoğraf 1.JPG
fotoğraf 2.JPG

Bel : 76 - 79
Kol : 28.5 - 30
Kilo : 52 - 54.1

Yeni başladığın için programa çok takılma bence. Zaten ilk birkaç ay daha çok kuvvet kazanmakla geçiyor. Bir ayda farkedilir bir değişim de bekleme.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

12 - 20 kg alman gerektiğini düşüyorum onun dışında egzersizlere ara vermeden devam et başarılar ;)

Yeni başladığın için programa çok takılma bence. Zaten ilk birkaç ay daha çok kuvvet kazanmakla geçiyor. Bir ayda farkedilir bir değişim de bekleme.

Bu arada boy 163
teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1450421308][/DOUBLEPOST]
12 - 20 kg alman gerektiğini düşüyorum onun dışında egzersizlere ara vermeden devam et başarılar ;)

Bu arada boy 163
teşekkür ederim

Back
Yukarı