1 dakikada kaç şınav çekebilirsiniz? barfiks ve dips videolarıda gelicek.

Zaten o şınav hareketinde mesele tam nizamiyet değil hareketi gerçekleştirebilmektir.

Zehell teşekkürler.

Zaten o şınav hareketinde mesele tam nizamiyet değil hareketi gerçekleştirebilmektir.

Zehell teşekkürler.

İyide arkadaşım senin şuanda yaptığın sırf 85'e tamamlayabilmek için hareketten bazı bölgeleri kısman şuanda bu hareket omuz ve triceps üzerine yapılan bir çalışma hareketi haline gelmiş yani eğer göğüs yere değmiyorsa 1.video'dan bahsediyorum o hareket benim için şınav yerine geçmez askeri nizam şeklinde çekerseniz 50'de çekseniz daha çok verim alırsınız.Gerekirse 50 çekin fakat nizami olsun çünkü nizamı yapan sayısı az

videonu izledikten sonra 30saniye olarak denedim 55de kaldım bi ara 1 dakikayıda denerim senin sayene :) başarılı video olmuş tebrik :)

abim bişe soracam bu p90x+ nasıl bişe ben şuan p90x deyim 1 ay bitti
yani yazılarını okudum da p90x+ falan demıssın ne farkı var p90x clasic den

Plus serisi daha çok atletizm amaçlı diyebilirim kas edinmek amacından uzak ve bazen kuvvet ve dayanıklılık için her zaman kas edinmek kaygısı tasimamaliyiz

p90x2 nasıl sence hocam boy 1.80 kg 78 fit seri vucudum var da biraz daha kas eklenirse güzel olur diye dedim

p90x2 ekipmanları neler yapmış birsii olarak p90x de dambılla barfiks yetiyordu onda da aynı mı

Ekstralar plates topu medicine ball ihtiyacın olucak dediğim gibi 2 ve plus serisi daha çok atletizm amaçlı kas yapma gudulu degiller ki kas yapimin daha çok beslenmenle sekillenir

Back
Yukarı