1 Haziranda spor salonlarına gidecek misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan albek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

albek

Üye
Yarın spor salonları açılıyor. Benim spor salonum İstanbul'da, vaka sayısının en çok olduğu il. Gidip gitmemekte kafam karışık, tekrar vücudu toplamak istiyorum. Siz gidecek misiniz
Gidenler önlem olarak ne yapacaksınız ne yapmalıyız ?

Sen ne kadar dikkat edersen et çok fazla umursamayan var. Kapalı alanda spor çok riskli. Muhtemelen çoğu fazla müşteri gelmeyeceği için açmaz bile. Açık alanı olan spor salonu varsa olabilir.

Bugün erken saatte gideceğim pek fazla kişi olacağını sanmıyorum. Siperlik zorunluymuş.
Havluyla artık ter silme yok sadece çalışacağım aletlerin üzerine koyacağım. Spor sonrası havlu eldiven ne varsa dışarı asacağım.

Bugün erken saatte gideceğim pek fazla kişi olacağını sanmıyorum. Siperlik zorunluymuş.
Havluyla artık ter silme yok sadece çalışacağım aletlerin üzerine koyacağım. Spor sonrası havlu eldiven ne varsa dışarı asacağım.

siperliği salon veriyor mu diye sorucam ama zannetmiyorum vereceğini. Çok sıkı bir kural mı bu siperlik mevzusu? Bir de siperlikle spor yapabildin mi , maske ile denemiştim evde ama olmuyordu kalp krizi geçiricem sanmıştım, siperlikle de aynı durummu ?

siperliği salon veriyor mu diye sorucam ama zannetmiyorum vereceğini. Çok sıkı bir kural mı bu siperlik mevzusu? Bir de siperlikle spor yapabildin mi , maske ile denemiştim evde ama olmuyordu kalp krizi geçiricem sanmıştım, siperlikle de aynı durummu ?
Siperlik maskeye göre daha iyi kardio yapmadım sadece ağırlık çalıştım. Siperlikle rahat bir şekilde sporumu yaptım. Salon vermiyor sadece eldiven satıyorlar. Medikal malzeme satan yerlerden siperlik temin edebilirsin.

Açıkcası 1-2 ay beklemek en doğru olanı. O spoe salonuna bir covid19 hastası girmesi o salondaki herkesr bulaşması demek.sadece sermek için kullanılan havluya değen ellet ne olacak bu da var

Back
Yukarı