1.Kademe Vücut Geliştirme ve Fitness Antrenör Kursu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cece1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cece1

Üye
Arkaşlar spor salonunda çalışmak için genelde besyo mezunları tercih ediliyo,fakat bakıyorum ne vücut var nede benim bildiğim kadar bilgi biliyor benim gördüğüm kadarı.Bende kısa sürelide olsa bi salonda çalışmak istiyorum ama sırf besyo mezunu vs değilim diye bilgimde yok sancaklar.Yani başvuru yaparken elle tutulur bişey göstermek lazım o yüzden sertifika alıyım diyorum.Önerisi olan var mıdır?

1. kademede sadece hoca yardımcısı olursun.

Yıl boyunca teorik bilgi alırlar.Ama o dediğin belge 2-3 haftalık bir kursla veriliyor.Bizim salon sahibi o belgeyle salon açtı.

besyo mezunu tabı öncelıklı olur onun iş sahası çünkü bu 4 sene boyunca anotomi antrenman bilgisi fızyoloji sporcu beslenmesı spor sakatlıgı spor masajı vs vs dersler alıyor alıcağın fıtness belgesi 1000. tl le alınıyor ve bu belge ile spor salonunda calısabilirsin belgem var dıye 1 sene calısma zorunlulugundan sonra 2. kademeye sınavla yükseltiyorsun ve tabı ücretide var ayrı yetende o zman kendine salon açabiliyorsun fıtness gibi bir belge daha var herkes için spor federasyonuna baglı (his) wellness antrenörlüğüdür buda fıtness belgesi gibidir ama daha fazla egzersiz sporlarıbı kapsar ben bi besyo öğrencisiyim ve spor salonlarında sadece öğrenci oldugum halde bile iş bulabılıyorum bu belgeleri almadan önce bile.. aldıktan sonra sadece maaş ım arttı..

Arkadaşlar ben mesela onumuzdeki yaza kadar fizik olarak kendimi hazırlayıp türkiyeye dönmek istiyorum ve trainerlik kursuna girmek istiyorum.Ücret alıyorlar mı ?

alıyorlar tabiki.. bu tranier kursları özel kurslardır yanı genclık ve spor bakanlıgı bunyesı ıcerısınde değil bazı özel federasyonlardan izinleri olan kurslardır ve maliyetı 2.5 milyarı bulur.. kurslar yorucu ve 1 haftası uygulama 1 haftası teorik olarak yapılır.. ve bazı sınavlara tabi tutulabilir çok değerli ve alanında uzman hocalar hatta yurt dısından hoac getirilir bu dersler için..

yaşla ilgili bir sınırlama yok reşit olan herkes ve parayı veren herkes alıyor..

1.kadame sertifiası için kurslar ne zman oluyor bilginiz varmı peki? Her şehirde oluyormu bu kurs?

şehir şehir acılıyor genelde ankarada açılır ama onu ınternetten takıp etmen gerekır antranörlükler ara ara açılır..

merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben 1.kademe vücut geliştirme ve fitness belgesi almak istiyorum. federasyonun sitesinde gerekli belgelerde gençlik spor merkezinde cezalı olmadığına dair yazı demişlerde benim gençlik spor merkezinde kaydım yok. gençlik merkezine gidip kayıtmı yaptırıyoruz ve belgeleri tamamlayıp kurs ücretini yatırdığım zaman gidip kursa katılabiliyormuyum.
bilgili arkadaşlar bana bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum...

Gençlik ve spor müdürlüğüne gidip direkt yazıyı alıyorsun, kayıtla vs alakalı bir durum değil..
TC kimliğin ile başvuruyorsun sadece..

Konuyu takipteyim Bende bu yaz Belge almayı planlıyorum.

Beni Sıcacık Şefkati ile Kollarına alan, ihaneti Yalanı Tattırmayan Tek Aşkım Spor.

Ayrıca Arkadaslar 1. kademe ile Salon açabiliyor muyuz ???
Sadece Belgemiz Olması yetiyor mu ?

Beni Sıcacık Şefkati ile Kollarına alan, ihaneti Yalanı Tattırmayan Tek Aşkım Spor.

Son düzenleme:
Gençlik ve spor müdürlüğüne gidip direkt yazıyı alıyorsun, kayıtla vs alakalı bir durum değil..
TC kimliğin ile başvuruyorsun sadece..

bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim...

Saygılar...[DOUBLEPOST=1425029786][/DOUBLEPOST]
Ayrıca Arkadaslar 1. kademe ile Salon açabiliyor muyuz ???
Sadece Belgemiz Olması yetiyor mu ?

2.kademe ile salon açılıyor...

Back
Yukarı