• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 sene aradan sonra ilk ay resimlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

erdm

Üye
arkadaşlar 2-3 yıldır aralıklarla body çalışıyorum. işim nedeniyle bırakmak zorunda kalıyorum. geçen ay tekrar başladım.
ayrıca yeni başlayanlar bölümünde de bu aydan itibaren kullanmak istediğim supplementlerin listesini konu olarak açtım, ona da bi göz atarsanız sevinirim. buda linki :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/supplement-t47518.html

YORUM ve ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...

Bakıyorum okuyorum ama neye yorum yapmamızı bekliyorsunuz anlamadım

vücüt genel olarak iyi pek göbekyok en azından kilo vermek ile uğraşmazsınız.

ne çok tripli insan var bu sitede adam size duş alıp almiyim mi diye sormuyo arkadaslar. Anlıyosanız yorum yapın demek için koymuş resimleri size ne adamın sansüründen duşundan ???

vg geçmişin ve vucut yapını kendime benzettiğim için burdan yola çıkarak yorumlar yapmak istiyorum.

Ben 2 aylık çalışmamda 5 kg aldım . onun büyük bir kısmı bel kısmında yağlanma yaptı. ilk ayında olduğun için bu hususa dikkat etmeni beslenmene özen göstermeni, benim yaptığım hatayı yapmaman konusunda uyarmak isterim. Forumu daha önceden keşfetseydim bu hataya düşmezdim. forumda kendine yakın hissettiğin başlıkları didikle çok güzel noktalar keşfedeceksin.

Omuz biceps bölgelerinin ilerleyen aylarda çok güzel gelişim göstereceğini düşünüyorum. Karın çalışmayı ihmal etmezsen beliren adonislerin seni yeterince motive edecektir.bu da motivasyonun ve gelişimin için sana artılar katacaktır diye düşünüyorum.

spor hayatında başarılar.

Back
Yukarı