1 sene fark

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Skinnyfat sorunu ile başladığım için spora hala vücuttan o softluğu atamadım fotoğraflarda 1ncisinde göğüs pumptadır.
180309_115114_COLLAGE-1.jpg
180309_115148_COLLAGE-1.jpg

Tanımadığınız insanlara "sen" diye hitap etmemenizi tavsiye ederim. Çünkü bu çok kabaca bir durumdur. Sen diye hitap edilince samimilik de oluşmaz ayrıca.
Demek istediğim eski halinize göre gelişim var fakat göğüs ve kol bölgesi 1 yıl için tam olarak gelişmemiş.

Tanımadığınız insanlara "sen" diye hitap etmemenizi tavsiye ederim. Çünkü bu çok kabaca bir durumdur. Sen diye hitap edilince samimilik de oluşmaz ayrıca.
Demek istediğim eski halinize göre gelişim var fakat göğüs ve kol bölgesi 1 yıl için tam olarak gelişmemiş.
Tamam siz teşekkür ederim

Yasin uzun süredir uğraşıyorsun güzel gidiyor zorlu bir genetiğin var ama azmin sana başarıyı getiriyor. Eskiye oranla çok iyi gelişim. Omuz-trapez gelişimin özellikle güzel kollarında da gözle görülür fark var göğüs kütlenin artması gerekiyor tabi :D aynen devaaam :bomb::bomb:

Yasin uzun süredir uğraşıyorsun güzel gidiyor zorlu bir genetiğin var ama azmin sana başarıyı getiriyor. Eskiye oranla çok iyi gelişim. Omuz-trapez gelişimin özellikle güzel kollarında da gözle görülür fark var göğüs kütlenin artması gerekiyor tabi :D aynen devaaam :bomb::bomb:
Hafta da 3 göğüs çalışmaya başladım üstat biraz fullbody tarzı pazartesi çarşamba cuma iki press yapıyorum cuma 4 hareket asılıyorum. Göğüsler çalışma sıklığı istiyor onu anladım ve cidden göğüs genetiğimiz kötü göğüs olmayıcna da belli etmiyor vücut kendini pes edesi geliyor insanıj ama önümüzde uzun yıllar var Allah nasip ederde ben genetiğimle doğal olarak yapabileceğimin en iyisini yapacağım

fotoğraflarınız için açtığınız 3-4 tane başlık var..bir tane açıp orayı güncellemeniz gerekirdi..

ayrıca öncesi-sonrası bölümünde usül gerçekten eski halinizle en yeni halinizi 1 kerelik paylaşmaktır..her değişimi buraya koymak bu bölümün mantığına aykırı..bunun için üye fotoları bölümünde açtığınız başlık üzerinden gitmelisiniz..

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Aynı başlıktan birden fazla açılmıştır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı