Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle merhaba ben 1 senedir badi yapıyorum yaşım 16 boyum 184 haftada 3 veya 4 gün çalışıyorum proteine başlamayı düşünüyorum vücudum hakkında görüşleriniz ve bana önerileriniz nelerdir ?
Gerekli besinleri aldığın ortada ve büyüme çağındasın spor yaptığın için yaşıtlarına göre x1.5 daha fazla hormanlara sahipsin bu senin yararına . optimum whey gold standard kullana bilirsin servis önerisi olarak spordan sonra su ile 1 ölçek .
Bende 17 yaşımdayım 9 ay oldu senin kadar yok baya iyi iş çıkarmışsın bence okul ve dershaneye de gidiyosan baya zor oluyo çünkü neyse protein tozuna başlarsan çok daha iyi yerlere gelebilirsin whey protein tozu öneririm yanılmıyosam 1 porsiyonda 25 gram protein 6 gramdan fazla bcaa var iyidir.
Gelişimin iyi tebrik ederim. Biraz kilo alsan daha iyi olur hacim yok fazla. Omuzlara ve göguslerr biraz ağırlık ver. Yaşına göre iyi bir vücud yapmışsın. Protein tozu istiyorsan optimum gold whey olabilir. Bide badi nedir body olcak
Sırt pozu yok onu da atarım yakında göğüs programım bench press 12-10-8-6 bench dumbell press 12-10-8-6 incline press 12-10-8-6 incline dumbell press 12-10-8-6 omuz programım da 5 tane hareket var iyi bir omuz programı istiyorum sizden