• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 senelik çalışma yorumlar lütfen

Hedefin neydi bilmiyorum ama bu açıdan bakıldığında çoğu yaşıtına göre düzenli bir vucut çatısı oluşturmuş temeli atmışsın.
Bu 1 yılı evde mekik şınav gibi hareketlerle belirli bir plana sadık kalmadan düzensiz zaman dilimlerinde yaptığını düşünüyorum
Bundan sonrası için öneri istersen .
Kendine bir hedef seç ona ulaşmak içinde forumdan bilgi al , başlıkları oku , incele.
Çalışma süresi kendine yakın olanların fotoğraflarına bakıp kendinle kıyaslama yap.
Okul , çalışma ve boş zamnlarını iyi değerlendirip salona yazıl. kendine forumdan bir proğram çıkart. bir kaç ayını sadık kalarak çalıştığında ortaya çıkan sonucu görecek ve ilerleyeceksin.

1 yıla göre çok gerisin.

Gogus; kollar ozellikle zayif ama genel de zayif 1 yilda beslenmeye ve idmanlara onem verilmemis. tempo dusuk tutulmus. Supplementten once beslenmeni ve idmanlarini bir gozden gecir. Eski halini goremedigim icin farazi konusmak istemiyorum.

Back
Yukarı