• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 senelik evde çalışmamın sonucu...

Gerçekten çok başarılı ,tebrikler...

genç gösteriyor değil zaten genç 32 yaşında bir gençten bahsediyoruz sanırsın 62 yaşındada bizdede 30 yaşına gelince insanlara yaşlı gözü ile bakılıyor niyeyse yalnış bir düşünce neyse konuya dönelim sırt pozu yok onu bir ara yüklerseniz iyi olur evde çalışılmış ama bilinçli çalışılmış bir vücut tabi spor hocasıyla çalışmışsınız birde forumu araştırmışsınız alet sorunuda yok anlaşılan sonuç olarak iyi gidiyor amacınıza ulaşıcaksınız gibi aynen devam biraz daha hacim olsa daha iyi olur bence buarada spor salonuna gidecekseniz hocaları bilgili ilgilenen alet sorunu olmayan bir yere gidin yoksa öyle spor salonları varki evde barfix mekik şınav üçlüsü ile vücut çalışsan daha iyi verim alırsın o derece

Guzek bir vucut, su an bile plaj olmus, ha biraz daha gosterisli, parcali dersen cok az hacimlenip, 5-6 kilo kadar, Daha sonra saglam define diyeti, tabi arzunuza kalmis, torso nuz genel anlamda cok duzgun.Tebrik ederim

Guzek bir vucut, su an bile plaj olmus, ha biraz daha gosterisli, parcali dersen cok az hacimlenip, 5-6 kilo kadar, Daha sonra saglam define diyeti, tabi arzunuza kalmis, torso nuz genel anlamda cok duzgun.Tebrik ederim

Evet benim de hedefim tam sizin yazdığınız şeyler.Çok güzel bir tespit olmuş...

Arkadaşlar genetik olarak kıllı bir vücut yapısına sahip değilim.Sadece göğüs bölgesinde ve göbek deliğinin altında kıllanma var, onlara da traş makinası ile girişiyorum.Hiçbir yerde olmayıp,sadece oralarda olunca çirkin gözüküyor :)
Fakat bu sorun için benim de bildiğim en iyi yöntem lazer epilasyon...

Buyrun sırt fotoğraflarım...

mvt73d.jpg

1i0itd.jpg

Son düzenleme:
Back
Yukarı