• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 senelik evde düzensiz çalişma sonucu

Hahah :D Abi yalnız gözleri aynı hizada boyayamamışsın,şaşı gibi duruyor :)

Gençliğinde ne kadar süre spor yaptın da sonra 10 yıl ara verdin?
Aslında 10 yıl ara vermedim 8 sene gibi bişey oldu yanlış yazdım 11-18 yaşına kadar tekwondadan başladım kickboxda bitirdim evdede ağırlık çalıştım bodye 2ay gittim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:04 ----------

bu kol 35 nasıl oluyor anlamadım.40 gözüküyor.

Kollarım şuan 37 cm soğuk

ABi güreşçi vücudu yapmışsın sanki :D evde bende aynen öyle yapıyorum 70 kg idim yani şişmandım şimdi 64 kg düştüm Boyumda uzadı güreşe de gidiyordum fakat hoca gelmediğinden ilgisizlikten bırakmak zorunda kaldım ama ginede spora devam :D

aynen sanırım çok kemikli bir yapıya sahip :D

Biraz mantıklı düşünseniz önkol olduğunu anlıycaksnız bileklerim 17.5cm

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:46 ----------

ABi güreşçi vücudu yapmışsın sanki :D evde bende aynen öyle yapıyorum 70 kg idim yani şişmandım şimdi 64 kg düştüm Boyumda uzadı güreşe de gidiyordum fakat hoca gelmediğinden ilgisizlikten bırakmak zorunda kaldım ama ginede spora devam :D

Bazı insanlar bunu baya söylüyor güreşci vucudu var diye güreş mi yapıyorsun diyolar

Arkadaşlar bugün yağ oranım için analiz çıkardım sonuçlar;

Boy:168
Kilo: 76.7kg
Kas ağırlığı:36,3kg
Yağ:14kg
Su:46.1kg

Dostlar ramazandan bu yana daha yeni 2 haftadır spor yapıyorm oruçlarda 74 kiloya kadar düştüm ve inceldim şuanki durumum

KİLO:75
KOL:36
BEL:86

Resimlerimi koyuyorum plajdaki ramazandan önceki resim diğerleri yeni

Eklentiler

• P120715_161015.jpg
    P120715_161015.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 432
  • IMG892.jpg
    IMG892.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 423
  • IMG891_2.jpg
    IMG891_2.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 411
İyi bir gelişim göstermişsiniz. Umarım istediğiniz vücuda ulaşabilirsiniz. Allah sabır ve kolaylık versin. İyi sporlar...

Son düzenleme:
Arkadaşlar evde tek başıma burayakadar artık alt yapı tamamdır daha ağır çalışmak ve amatörlükten çıkmak için salona yazılacağım ve sizlere neler yaptığımı neler kullandığımı analtacağım inşallah yararlı yol göserici bilgiler olur bunları başka bir başlıkta açacağım

Back
Yukarı