• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 Yıllık Çalışma

1 yıldır Evde Çalışıyorum Sadece Düzenli bir çalışma Programım var Fotoğraflarımı Buraya Koymamın Sebebi İlerleme Kaydedip Kaydetmediğimi anlamak ve Bilgilerinizden yararlanmak.Hiç bir suppelemnt herhangi bişeyde Kullanmıyorum sadece doğal beslenme.Olumlu yada Olumsuz eleştiri yapan Herkese Şimdiden Teşekkür ederim...

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 1.906
  • 2.jpg
    2.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 1.520
  • 3.jpg
    3.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 1.688
  • 4.jpg
    4.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 1.413
  • 5.jpg
    5.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 1.288
  • 6.jpg
    6.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 1.265
öncelikle tebrik ederim,

emek verdiğin belli, özellikle 6 packs güzel duruyor.

yapman gereken kütle kazanmak, bunun içinde whey protein kullanmanı tavsiye ederim takviye olarak

ve amino da alabilirsin antremandan hemen önce ve sonra olmak üzre
faydasını göreceksin.
bu arada bacaklarını da ihmal etme derim..

öncelikle tebrik ederim,

emek verdiğin belli, özellikle 6 packs güzel duruyor.

yapman gereken kütle kazanmak, bunun içinde whey protein kullanmanı tavsiye ederim takviye olarak

ve amino da alabilirsin antremandan hemen önce ve sonra olmak üzre
faydasını göreceksin.
bu arada bacaklarını da ihmal etme derim..

Beslenme ve antreman düzenini bilmediğiniz bir kişiye neden hemen supplement tavsiye ediyorsunuz? Şimdi whey protein kullanmaz ise kütle kazanılamaz mı? Ya da amino asit kullaninca ne gibi etkilerini görecek onlarıda yazar mısın?

DavidGuetta35 yağsız fit bir vucut elde etmişsin tebrikler. Amacın bu ise ulaşmışsın, ama yok biraz daha kütle istiyorum diyorsan, ağırlıkları artırman ve beslenmeni düzenlemen gerekir. Ağırlık artırımı evde sürekli zor olduğundan imkanın ve zamanın var ise spor salonuna yazılman senin için daha iyi olacaktır. Şimdiden iyi çalışmalar :)

"bluediyer"

1- cümlenin sonunda "takviye olarak" dedim kaçırmışın

2- "supplement olmadan kütle olmaz" sonucunu çıkarmayı nasıl başardın??

neyse..

guetta yaşın çok uygun disiplinli ve kararlı olursan çok güzel sonuçlar alacağından eminim

öncelikle definasyonu çok iyi yapmıışsın,tebrikler.omuz başları da belirmiş,kollarda güzel.göğüsler daha iyi olabilirdi.six pack de belli olmuş.başarılı bir vücut bence ama daha çok kütleye ihtiyacı var.
ayrıca arkadaşa supplement veya protein tozu tavsiye etmekte ne zarar var anlamadım.bunların ona yarar getireceği yardımcı olacağı bariz

Definasyonun doruğunda bir vücud bana sorarsan kütle şart en azından yolda yürürken insanlar elbise üstündeykende sormalı bu sporla mı uğraşıyorsun diye çizgini kaybetmeden hacim kazanmaya bakmalısın ayrıca trapezler baya ilerde gördüm estetik olarak bana göre hoş durmuyorlar o bölgeye ağırlığınıda azaltmalısın gibi geliyor onun haricinde 1 yıl için harkulade gelişim.

Ek olarak bazı ölçülerin eksik onlarıda en kısa zamanda yazarsan iyi olur.

"bluediyer"

1- cümlenin sonunda "takviye olarak" dedim kaçırmışın

2- "supplement olmadan kütle olmaz" sonucunu çıkarmayı nasıl başardın??

neyse..

guetta yaşın çok uygun disiplinli ve kararlı olursan çok güzel sonuçlar alacağından eminim

Hayır gayet güzel okudum hiç bir yeri kaçırmadım. Ama senin kaçırdığı nokta ''takviye''. Takviye niçin yapılır? Yetersiz protein alımında. Her öğünde eksiksiz yersin ama yinede yeterli protein miktarını alamaz isen takviye yapman mantıklı. Ama senin birisinin ne sertlikte antreman yaptığını, nasıl beslendiğini bilmeden, doğrudan protein tozu ve amino asit alırsan daha iyi olursun demek saçma. Protein tozları öğünlerin yerini tutmaz.

Herkese Yorumları İçin Teşekkür ederim Spor Salonuna Yazılmayı Düşünüyorum ama Şuan bunu 3 4 ay daha ertelemek zorundayım.Bacak Kaslarım Ztn var ama çekmedim Futbol oynuyorum lisanslıyım izmirsporda. Ölçülerimide En kısa zamanda Yazıcam ;)

vücut gelistirmeye en yatkin insanlar futbol oyuncularidir benim bildigim, alt yapi saglam oldugundan üst katlar cok saglam insa ediliyor. Örnek verecek olursan Markus Rühl futbolcuydu ve VG ye basladiginda devasa sekilde büyüdügünü görünce profesyonellige yöneldi. Bizim salondaki hocamiz 23 yasina kadar futbol oynamis, profesyonel body yapan arkadasi tarafindan VG ye yönlendirilince oda cok hizli bi sekilde gelisme kaydetmis ve 19 yildir bu isin icinde, 42 yasinda olmasina ragmen hala cok saglam.

David güzel vücut olmus tebrikler ama sormak istediğim üst göğüs antremanın ve şu göğüs çizgisi bi türlü şu çizgiyi çıkaramadım.

herkes olumlu yanlarını söyledi bende eksikleri söyleyeyim.kütle yok zayıf kaslar hani derlerya dışarıdan bakıldığında takım elbise bile giyisen vucutcu olduğun belli olacak o yok fit bir vucut bady ciden çok bir futbolcu bi atlet i anımsatıyor bence biraz yoğun çalış kas kütlesini artttir.bir yılda daha iyisi yapılabilir bence ki bir yıl bady için orta vadede uzun bir süree

Herkese Yorumları için teşekkür ediyorum düşünceleriniz içinde sağolun en kısa zamanda salona yazılmayı düşünüyorum tekrar teşekkürler

Çokta Önemli bir programım yok sadece düzenli şınav mekik. Kol ve sırt içinde dambılla temel hareketleri yapıyorum.Böyle gelişmemin sebebi metabolizmamın yatkın olması birazda sanırım ona bağlıyorum.

herkes olumlu yanlarını söyledi bende eksikleri söyleyeyim.kütle yok zayıf kaslar hani derlerya dışarıdan bakıldığında takım elbise bile giyisen vucutcu olduğun belli olacak o yok fit bir vucut bady ciden çok bir futbolcu bi atlet i anımsatıyor bence biraz yoğun çalış kas kütlesini artttir.bir yılda daha iyisi yapılabilir bence ki bir yıl bady için orta vadede uzun bir süree

adam haklı beyler.D göğüsler biraz hacimsiz duruyor göğüs daha çok şişerse çok daha iri ve iyi görüneceğin kanaatindeyim..

Back
Yukarı