Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Başlamadan önce 58 kiloydum şuan 65, beslenme programım yoktu karbonhidrat ağırlıklı yemeye çalıştım elimden geldiği kadar. Supplement kullanmadım, şuan kafama taktım 70 kilo olucam ama önce bir mutfak tartısı almam gerekKaç kilodan kaç kiloya çıktın, beslenme programın nasıldı?
Bu arada good job güzel vücut.
karın yapıcamda birazda irileşmek istiyorum oyuzden biraz ara verdim onaGöğüs kaslarında bir gelişme var resimdeki durumuna göre de karın egzersizlerine başlamanı tavsiye ediyorum başarılar![]()
hay canını yiyem nerden bildin yabir yıla göre gayet iyi, kas kütlesi koyunca definasyon yapar mideyi de çıkartırsın ortayabiraz kamburluk var galiba?
boynunun ordaki üç omur dışarı doğru fazla çıkık ordan anladım, crunch yapma bence.hay canını yiyem nerden bildin yavar kamburluk düzeltmeye çalışıyorum, aklıma geldikçe dik duruyorum
pardon acaba deatliftin ne gibi faydası olur ?deadlift yap bol bol. biz ectoların en iyi ilacı deadlift
malesef tek ölçtüğüm bölge kolarımdı oda 25 di şuan 33,5[DOUBLEPOST=1452803743][/DOUBLEPOST]ama söyle bi vucut fotoğrafım varGayet iyi ölcülerin ne kadar değişti[/