10 ay bulk 8 hafta definisyon_Tunc_

Kardeşim efsanesin söylecek söz bulamıyorum başlangıcından beri takip etmekteyim şuanki formun gayet iyi nisanda yarışıcaktın galiba hangi sikleti düşünüyorsun?

tunç boyun kaç bu arada 177 dediğini hatırlıyorum ama -174'te yarışmaktan bahsetmişsin birde beraber çalıştığın profesyonel bir hoca var mı? yarışma hazırlığın olduğu için merak ettim :D

tunç boyun kaç bu arada 177 dediğini hatırlıyorum ama -174'te yarışmaktan bahsetmişsin birde beraber çalıştığın profesyonel bir hoca var mı? yarışma hazırlığın olduğu için merak ettim :D

Kendi boyumu 176 biliyodum,eczanede ölçülünce 174 çıktım,bir hocam var evet adı ben de kalsın zaten Türkiye de tanınmış birisi değil ama benim gözümde efsanedir kendisi

Hocam Size Attığım ÖZEL SORUYA :) CEVAP VERMENİZ MÜMKÜNMÜ BURADAN YAZIP ARKADAŞLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEMEDİM

Boyu uzun olmayanlar için güzel bir motivasyon sağlar umarım senin vücudun yarışmada başarılar.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.5 yıllık sırt değişimi
Bir konuda açıklama yapmak istiyorum.bu konuya yaklaşık 2.5 yıldır düzenli olarak yazmaktayım neredeyse her 2 ayda bir fotoğraf atıp beslenmemi antrenman düzenimi yazmış elimden geldiğince buradaki arkadaşlara yardım etmişimdir.son zamanlarda bazı konulardan oldukça rahatsızım bütün işi anabolizana bağlayan verdiğim Emeği görmeyen yaptığım işe saygısı olmayan insanları normalde görmemezlikten geliyorum ama artık işin boyutu değişip iftiralar atılmaya başlandığı için bu yazıyı yazmak zorunda hissettim.Kendi kararlarımı kendim verebildiğim gibi kendi yolumu da kendim çiziyorum bu sporda ülke çapında Avrupa çapında birşeyler yapmak için uğraşırken beklediğim sadece saygı ve seviyeli yorumlar.
İyi forumlar[DOUBLEPOST=1509900770][/DOUBLEPOST]Bu da bonus olsun :)

Eklentiler

• IMG_2404.PNG
    IMG_2404.PNG
    118,6 KB · Görüntüleme: 1.065
  • IMG_2406.jpg
    IMG_2406.jpg
    152,3 KB · Görüntüleme: 1.033
  • IMG_2399.jpg
    IMG_2399.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 1.069
2.5 yıllık sırt değişimi
Bir konuda açıklama yapmak istiyorum.bu konuya yaklaşık 2.5 yıldır düzenli olarak yazmaktayım neredeyse her 2 ayda bir fotoğraf atıp beslenmemi antrenman düzenimi yazmış elimden geldiğince buradaki arkadaşlara yardım etmişimdir.son zamanlarda bazı konulardan oldukça rahatsızım bütün işi anabolizana bağlayan verdiğim Emeği görmeyen yaptığım işe saygısı olmayan insanları normalde görmemezlikten geliyorum ama artık işin boyutu değişip iftiralar atılmaya başlandığı için bu yazıyı yazmak zorunda hissettim.Kendi kararlarımı kendim verebildiğim gibi kendi yolumu da kendim çiziyorum bu sporda ülke çapında Avrupa çapında birşeyler yapmak için uğraşırken beklediğim sadece saygı ve seviyeli yorumlar.

Harika bir formun var gerçekten bu işi yapmak için doğmuşsun :D yarışma sürecinde başarılar diliyorum umarım istediğin zaferi elde edersin.

2.5 yıllık sırt değişimi
Ya sen boşver milleti. Onlar ilaç basınca vücudun otomatik geliştiğini sanmaya devam etsin.
Senin vücudun, senin hedeflerin, senin kararın. Umarım hedefine ulaşır, ülkeyi temsil edersin.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gecmis konularini gordum. 3 senedir falan iyi calismissin emek vermissin, tebrikler cidden. baslangic kilolarimiz ayni ama senin yuzmeden dolayi gogus fizigin daha iyi ve aramizda ~10 yas fark var. mesela senin yasin benden genc ve yaptigin her seye vucudun daha hizli tepkime veriyor, acaba bu isin ustalarina sorum; 17 ve 27 yasinda hemen hemen ayni fizikli kisiler ayni beslenme/antrenmani uygulasa sonuclarda nasil bir fark olur?
beslenme duzeninde zorlandigin anlar oldu mu? bunu nasil atlattin? kilo alamaman yemeyle mi alakaliydi yoksa istah sorunu mu?
bu sorunu nasil astin? 9 ayda 25-30 kilo aldin?

gecmis konularini gordum. 3 senedir falan iyi calismissin emek vermissin, tebrikler cidden. baslangic kilolarimiz ayni ama senin yuzmeden dolayi gogus fizigin daha iyi ve aramizda ~10 yas fark var. mesela senin yasin benden genc ve yaptigin her seye vucudun daha hizli tepkime veriyor, acaba bu isin ustalarina sorum; 17 ve 27 yasinda hemen hemen ayni fizikli kisiler ayni beslenme/antrenmani uygulasa sonuclarda nasil bir fark olur?
beslenme duzeninde zorlandigin anlar oldu mu? bunu nasil atlattin? kilo alamaman yemeyle mi alakaliydi yoksa istah sorunu mu?
bu sorunu nasil astin? 9 ayda 25-30 kilo aldin?
Yaş artıkça metabolizma hızı azalır ve vücudun testesteron seviyesi düşer tabi bu dediklerim 30 lu yaslarda başlıyor aramızda çok çok bi farkın olacağını sanmıyorum,benim avantajım ergenlik döneminde başlamam ve bu dönemin artılarını kullanmam oldu.
Beslenme düzeninde diyette zorlandığım zamanlar oldu onun dışında bi sıkıntı çekmedim.
vücudumu zamanla tanıdım.yüksek carb.yüksek protein yada low lara nasıl tepki vereceğini biliyorum.kilo alma ya da verme sorununu hiçbir zaman yaşamadım doğru beslenmeyle halledilmeyecek şey olmayacağını düşünüyorum.yüksek kalori alımıyla 10 ayda. +20 kilo aldım ama pek hoşuma gittiği söylenemez verimle geçtiğini düşünmedim +4000 kcallarla bulk yapıp macera aramaya gerek yok artık benim için

Anladim biraz dirty bulk yapmissin. Ama suan formun gayet iyi duruyor.
Gunluk beslenmen nasildi? Kisaca bahseder misin? O hizli kilo aldigin donemlerde.

Back
Yukarı