Berkay YAŞACAN
Üye
Kardeşim efsanesin söylecek söz bulamıyorum başlangıcından beri takip etmekteyim şuanki formun gayet iyi nisanda yarışıcaktın galiba hangi sikleti düşünüyorsun?
-178 ya da -174 atletik fizik düşünüyorum bakalımKardeşim efsanesin söylecek söz bulamıyorum başlangıcından beri takip etmekteyim şuanki formun gayet iyi nisanda yarışıcaktın galiba hangi sikleti düşünüyorsun?
tunç boyun kaç bu arada 177 dediğini hatırlıyorum ama -174'te yarışmaktan bahsetmişsin birde beraber çalıştığın profesyonel bir hoca var mı? yarışma hazırlığın olduğu için merak ettim![]()
2.5 yıllık sırt değişimi
Bir konuda açıklama yapmak istiyorum.bu konuya yaklaşık 2.5 yıldır düzenli olarak yazmaktayım neredeyse her 2 ayda bir fotoğraf atıp beslenmemi antrenman düzenimi yazmış elimden geldiğince buradaki arkadaşlara yardım etmişimdir.son zamanlarda bazı konulardan oldukça rahatsızım bütün işi anabolizana bağlayan verdiğim Emeği görmeyen yaptığım işe saygısı olmayan insanları normalde görmemezlikten geliyorum ama artık işin boyutu değişip iftiralar atılmaya başlandığı için bu yazıyı yazmak zorunda hissettim.Kendi kararlarımı kendim verebildiğim gibi kendi yolumu da kendim çiziyorum bu sporda ülke çapında Avrupa çapında birşeyler yapmak için uğraşırken beklediğim sadece saygı ve seviyeli yorumlar.
İyi forumlar[DOUBLEPOST=1509900770][/DOUBLEPOST]Bu da bonus olsun![]()
Ya sen boşver milleti. Onlar ilaç basınca vücudun otomatik geliştiğini sanmaya devam etsin.2.5 yıllık sırt değişimi
Bir konuda açıklama yapmak istiyorum.bu konuya yaklaşık 2.5 yıldır düzenli olarak yazmaktayım neredeyse her 2 ayda bir fotoğraf atıp beslenmemi antrenman düzenimi yazmış elimden geldiğince buradaki arkadaşlara yardım etmişimdir.son zamanlarda bazı konulardan oldukça rahatsızım bütün işi anabolizana bağlayan verdiğim Emeği görmeyen yaptığım işe saygısı olmayan insanları normalde görmemezlikten geliyorum ama artık işin boyutu değişip iftiralar atılmaya başlandığı için bu yazıyı yazmak zorunda hissettim.Kendi kararlarımı kendim verebildiğim gibi kendi yolumu da kendim çiziyorum bu sporda ülke çapında Avrupa çapında birşeyler yapmak için uğraşırken beklediğim sadece saygı ve seviyeli yorumlar.
İyi forumlar[DOUBLEPOST=1509900770][/DOUBLEPOST]Bu da bonus olsun![]()
Yaş artıkça metabolizma hızı azalır ve vücudun testesteron seviyesi düşer tabi bu dediklerim 30 lu yaslarda başlıyor aramızda çok çok bi farkın olacağını sanmıyorum,benim avantajım ergenlik döneminde başlamam ve bu dönemin artılarını kullanmam oldu.gecmis konularini gordum. 3 senedir falan iyi calismissin emek vermissin, tebrikler cidden. baslangic kilolarimiz ayni ama senin yuzmeden dolayi gogus fizigin daha iyi ve aramizda ~10 yas fark var. mesela senin yasin benden genc ve yaptigin her seye vucudun daha hizli tepkime veriyor, acaba bu isin ustalarina sorum; 17 ve 27 yasinda hemen hemen ayni fizikli kisiler ayni beslenme/antrenmani uygulasa sonuclarda nasil bir fark olur?
beslenme duzeninde zorlandigin anlar oldu mu? bunu nasil atlattin? kilo alamaman yemeyle mi alakaliydi yoksa istah sorunu mu?
bu sorunu nasil astin? 9 ayda 25-30 kilo aldin?
karın kas var mı halaEki Görüntüle 48267 Güncel 84 kg yağlanınca t shirtü çıkarmıyoruz![]()