_Tunc_
Üye
1.77 ya da 178Boyun kaç peki baya hacimlisin kiloya göre
Form güzel tebrikler tunç yaza tamamen define olmayı mı düşünüyorsun?Eki Görüntüle 44463
Güncel form,bi süre fotoğraf atmayacağım,iyi sporlar
19 a giricem aralıkta 21 e kadar define olmayı düşünmüyorum sonra doğallığımı bozucam zaten o zamana kadar %11-17 arası gidip gelirimForm güzel tebrikler tunç yaza tamamen define olmayı mı düşünüyorsun?
Hangi hocadan destek alıyorsun19 a giricem aralıkta 21 e kadar define olmayı düşünmüyorum sonra doğallığımı bozucam zaten o zamana kadar %11-17 arası gidip gelirim
Herhangi bir hocadan destek almıyorum şimdilikHangi hocadan destek alıyorsun
Sürekli uyguladığım bi beslenme programım yok gün içinde 6-8 yumurta 650 gram tavuk 200 gr et 250 gr yulaf ve 2 muz yiyorum bunlar sabit tükettiğim şeyler bunun dışında karbonhidrat olarak pilav ya da makarna tüketiyorumHocam beslenme prog. Yazman mimkün mü
Maşallah hocam 650 gram tavuğu anladımda üzerine bir de 250 gram et nasıl bitiyorSürekli uyguladığım bi beslenme programım yok gün içinde 6-8 yumurta 650 gram tavuk 200 gr et 250 gr yulaf ve 2 muz yiyorum bunlar sabit tükettiğim şeyler bunun dışında karbonhidrat olarak pilav ya da makarna tüketiyorum
Güzel başkan,idolsün
Güzel,kaç kilosun şuanEki Görüntüle 44881 Büyümeye devam
Güzel,kaç kilosun şuan
76-78 arasıFormun çok iyi , kilo kaç bu arada