Mr.Shoulders
Üye
Teşekkürler.. Kolay Gelsin
1 aydır bacak calısamıyorum sanırım bel fıtığı oldum 1 doktora gittim kas ağrısı dedi haftaya bir kez daha gideceğim fotolara gelirsek elimde maalesef fotoğraf yok telefonum olmadığı için fotoğraf cekemiyorum bacaklarım 61 cm olmuştu en formda olduğum zamanlarda ama şuan olcmuyorumBacaklarin fotograflarini da atarsan maximum girdigin egzersizlerin hakkinda yorum yapmak istiyorum
Belinde bir sıkıntı yok ne gibi sorun var orayı anlamadım formunda düzgün gibi.Güzel yorumun için tesekkur ederim,önümüzdeki hafta bir daha doktora gidicem yaklaşık 2 aydır Belimde agrim var artik alistim bile diyebilirim tek isteğim bana bu sporu bırak demesin doktor ,ağrıyla yaşamaya kabulum bengelisimime gelirsek çok şükür kilo almada bir sikintim yok 3 ay oldu 10 kg aldım ve öyle aşırı bir şekilde yağlanmadim(geçen seneki bulka gore) her şey güzel de su belim hem moralimi hem de motivasyonumu bozuyor o da geçerse güzel seyler yapacagim insallah
Belinde bir sıkıntı yok ne gibi sorun var orayı anlamadım formunda düzgün gibi.[/QUOTE
Spora basladigimdan beri karın çalışmayı hiç ihmal etmedim biraz da ağır karın hareketleri yapardım zorlayacak türden bulka girdim ve o hareketleri ihmal ettim buda bacak çalışırken sorun yarattı bana diye dusunuyorum
Fotoğraflarımı tablet ile çektiğim için böyle kötü duruyor kusura bakmayın formuma gelecek olursam
Yaklasik 3 aydır sakatlıklarla bogusuyorum bu hem motivasyonumu hem de yaşantımı etkiliyor bir problemim olmasaydı haziran 2016 ya kada
r 1 aralıkta başlamakla birlikte clean bulk yapıcaktım ve hedefim 90 ı görmekti şuan sporu bırakma olasılıgım bile var o yüzden böyle ne kadar gider bilmiyorum iyi forumlar herkese
T7Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle,sana verebileceğim en içten tavsiye bunu kendin deneyerek ögrenmendir ikisini de dene tabi zaman alacak ama vucudunu tanımış olacaksıngelişim güzel kardeşim kimine dirty kimine clen bulk gidiyor aslına bakarsan banada dirty bulk şart zor kilo alanlardanım bende.
banada dirty bulk şart kardeşim fazla abartmadanAynen öyle,sana verebileceğim en içten tavsiye bunu kendin deneyerek ögrenmendir ikisini de dene tabi zaman alacak ama vucudunu tanımış olacaksın
T7Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi