Bulk devam mı Tunc ? Oldukça iyi formun bu arada tebrik ediyorumEki Görüntüle 43941
Uzun bi sure fotograf atmayı dusunmuyorum son guncel fotom bu sekilde yas 18
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temiz kilo almaya calisacagim su doneme kadar aktif bir supplement kullanimim olmadi okullarin acilmasiyla 6 farklı supplement kullanmayi dusunuyorum bakalim zaman bize neler gosterecekBulk devam mı Tunc ? Oldukça iyi formun bu arada tebrik ediyorum![]()
Niye ekimi bekliyorsun?belirli bi sebebin varmiEki Görüntüle 44141Eki Görüntüle 44142
Ne bulk ne define guncel form 74 kg belim dışında olcu kaybetmiyorum ekim 1 de clean bulk
Baska bir sehirde olucam duzenim o tarihlerde otururNiye ekimi bekliyorsun?belirli bi sebebin varmi
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önden bi fotoğraf varmı dostumEki Görüntüle 44202 son 15 gunde yaklasik 4 litre kola 15 cips 8 kucuk pizza yedim yedigim cikolata sayisi 30 u gecmistir.Bazen her seyi bı kenara birakip ozgurce yemek gerekvucut haliyle su tuttu
Orda 66 kg yim suan o kadar define degilim yag oranim o kadar dusse 72 kg[DOUBLEPOST=1473594266][/DOUBLEPOST]profil resminizdeki gibi deilmi artık vücudunuzya?
Onden kendimi yeterli bulmuyorum fotolari begenmiyorum ilerleyen zamanlarda belkiÖnden bi fotoğraf varmı dostum![]()
İnsan bulkta aynaya bakmaya utanıyorOrda 66 kg yim suan o kadar define degilim yag oranim o kadar dusse 72 kg[DOUBLEPOST=1473594266][/DOUBLEPOST]
Onden kendimi yeterli bulmuyorum fotolari begenmiyorum ilerleyen zamanlarda belki
Hergun tek bolge girdim sadece biceps ve triceps ant. aynı gundu.tekrar sayıları 12-10-8-6 ya da 10-8-8-6 seklindeydi.dirty bulk yaptım gunde 5000 kcal rahat tuketirdim yalniz abur cuburdan degil bulgur princ ve yulaftan geliyor kaloriler10 aylık bulktaki ant programınızı öğrenebilir miyim, splitti sanırım yine? Hareket isimlerine gerek yok ama hangi gün hangi bölge ve set/tekrar sayılarını yazabilir misiniz, ayrıca günlük almanız gereken kaloriden fazla mı aldınız fazlaysa kaç kalori fazla aldınız
5000 kcalHergun tek bolge girdim sadece biceps ve triceps ant. aynı gundu.tekrar sayıları 12-10-8-6 ya da 10-8-8-6 seklindeydi.dirty bulk yaptım gunde 5000 kcal rahat tuketirdim yalniz abur cuburdan degil bulgur princ ve yulaftan geliyor kaloriler
Hızlı kilo alıp verebiliyorum,yağlanma oldu ama bunu sorun yapmadım saglam diyetle atılır sorun değil,bir yarışma hazırlıgında olmadıgım icin zaman sıkıntım yok5000 kcal
Hocam sanırım vucudunuz tip olarak pek yağlanmaya müsait değilmiş günlük 5000kcal ve 10 ay beslenmenize göre yağlanmanız 3000kcal gibi olmuş, kendi vucudunuzu tanımanız güzel olmuş
Selam TunçEki Görüntüle 44202 son 15 gunde yaklasik 4 litre kola 15 cips 8 kucuk pizza yedim yedigim cikolata sayisi 30 u gecmistir.Bazen her seyi bı kenara birakip ozgurce yemek gerekvucut haliyle su tuttu