10 ay bulk 8 hafta definisyon_Tunc_

uploadfromtaptalk1470944751199.jpg
uploadfromtaptalk1470944759822.jpg

Son guncel fotolar 2 ay oldu geri döneli

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız 10 numarasın şimdiden diyim şu an bende ara verdim biraz yağlanma oldu ama yinede yazlık yerde sporumu yaptım çok bir hacim kaybetmedim ama yediğime dikkat etmedim pek fazla. Senin vucut şu anda çok iyi biraz fazla yağlanma olmuş özellikle alt karında belli oluyor belkide suda olabilir. Çok iyisin devam et böyle.

20160902_022255.jpg
20160902_022139.jpg

Ne bulk ne define guncel form 74 kg belim dışında olcu kaybetmiyorum ekim 1 de clean bulk

Clean bulk yapmaya karar vermistim,supplementsiz ve supplementli iki liste hazırladım
Supplementsiz:
3400 kcal
270 pr
330 krb
70 yag
Supplementli:
3800 kcal
370 krb
330 pr
80 yag
Not:protein in bu kadar yuksek cikmasina sasirdim,tavuk gogsunu 100 gr olarak 20 pr degil 30 pr olarak hesapladı onun dısında herhangi bir sorun gormedim son formum 74 kg.
Supplement olarak:mass,creatine,whey,bcaa,glutamine,beef amino,zma
Koruyucu olarak:enginar hapı,milk thistle ,glukozamin kandroitin kullanmayı düşünüyorum iyi forumlar

20160911_025609.jpg
son 15 gunde yaklasik 4 litre kola 15 cips 8 kucuk pizza yedim yedigim cikolata sayisi 30 u gecmistir.Bazen her seyi bı kenara birakip ozgurce yemek gerek ;) vucut haliyle su tuttu

Orda 66 kg yim suan o kadar define degilim yag oranim o kadar dusse 72 kg[DOUBLEPOST=1473594266][/DOUBLEPOST]
Onden kendimi yeterli bulmuyorum fotolari begenmiyorum ilerleyen zamanlarda belki
İnsan bulkta aynaya bakmaya utanıyor :)
Definasyon sonrası vucudu görünce bulkta tek motivasyonum kaldırdığım ağırlıklar oluyor

10 aylık bulktaki ant programınızı öğrenebilir miyim, splitti sanırım yine? Hareket isimlerine gerek yok ama hangi gün hangi bölge ve set/tekrar sayılarını yazabilir misiniz, ayrıca günlük almanız gereken kaloriden fazla mı aldınız fazlaysa kaç kalori fazla aldınız

10 aylık bulktaki ant programınızı öğrenebilir miyim, splitti sanırım yine? Hareket isimlerine gerek yok ama hangi gün hangi bölge ve set/tekrar sayılarını yazabilir misiniz, ayrıca günlük almanız gereken kaloriden fazla mı aldınız fazlaysa kaç kalori fazla aldınız
Hergun tek bolge girdim sadece biceps ve triceps ant. aynı gundu.tekrar sayıları 12-10-8-6 ya da 10-8-8-6 seklindeydi.dirty bulk yaptım gunde 5000 kcal rahat tuketirdim yalniz abur cuburdan degil bulgur princ ve yulaftan geliyor kaloriler

Hergun tek bolge girdim sadece biceps ve triceps ant. aynı gundu.tekrar sayıları 12-10-8-6 ya da 10-8-8-6 seklindeydi.dirty bulk yaptım gunde 5000 kcal rahat tuketirdim yalniz abur cuburdan degil bulgur princ ve yulaftan geliyor kaloriler
5000 kcal :eek:
Hocam sanırım vucudunuz tip olarak pek yağlanmaya müsait değilmiş günlük 5000kcal ve 10 ay beslenmenize göre yağlanmanız 3000kcal gibi olmuş, kendi vucudunuzu tanımanız güzel olmuş

5000 kcal :eek:
Hocam sanırım vucudunuz tip olarak pek yağlanmaya müsait değilmiş günlük 5000kcal ve 10 ay beslenmenize göre yağlanmanız 3000kcal gibi olmuş, kendi vucudunuzu tanımanız güzel olmuş
Hızlı kilo alıp verebiliyorum,yağlanma oldu ama bunu sorun yapmadım saglam diyetle atılır sorun değil,bir yarışma hazırlıgında olmadıgım icin zaman sıkıntım yok

Eki Görüntüle 44202 son 15 gunde yaklasik 4 litre kola 15 cips 8 kucuk pizza yedim yedigim cikolata sayisi 30 u gecmistir.Bazen her seyi bı kenara birakip ozgurce yemek gerek ;) vucut haliyle su tuttu

Selam Tunç :) Vücuduna baktığımda omuzlarını eksik görüyorum, omuzlarına biraz daha önem vermen gerek diye düşünüyorum. Ayrıyetten çok aşırı derecede şahsi fikrim; forearm'larına da birazcık daha önem versen iyi olur, şöyle baktığımda küçük gözüküyor ön kolların, sana kalmış bir şey tabii ki bu :) Ama benim bir sorum var, bir dönem 5000 kalori ile beslendiğini belirtmişsin, ben de 4700 kalori civarı ile beslenmiştim bir dönem, tıpkı senin gibi öyle cips kola vs. değil gerçek kaliteli besinlerle, yulaf pirinç makarna süt yumurta vs. gibi gıdalarla bu kaloriye ulaşmıştım.. Ha çok uzun sürmedi 6 gün falan sürdü elimde olmayan sebepten dolayı ama, o 6 gün içerisinde uykuya ekstra dikkat etmeme rağmen halsizlik oluştu bende, acaba sende de öyle halsizlik oldu mu? O yüksek kalorili beslendiğin dönemde, çok yemeye dayalı olarak bi kırgınlık hissettin mi hiç?

Back
Yukarı